Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Remember To Forget

Bonsoir! Sambata, o zi draguta de toamna, perfecta pentru vizionat filme si rontait biscuiti. De fapt, este perfecta pentru orice, doar e libera. Nu stiu de ce, dar cum vine weekend-ul, ma copleseste o lene, ca nici la telefon nu ma uit, dupa vreun mesaj sau apel. Am ascultat muzica pana m-am plictisit de tv si am cautat un film, nu stiam ce film, dar l-am cautat. Stii ce am facut? M-am uitat din nou la Shelter (2007). Ah, e minunat de fiecare data!
*
In continuare o astept pe sor-mea. Cred ca am petrecut o ora in fotoliu, intr-o pozitie pe care, nu pot s-o descriu, uitandu-ma pe tavan si la tabloul cu Michael, primit cadout acum douazeci de zile, de la Ioana ♥ & am ascultat cateva melodii ale lui Shane Mack. M-am gandit la o gramada de chestii (ca de fiecare data), iar cappuccino-ul de dimineata, este un sfert in pahar. N-am mai desenat ceva din iunie, iar inspiratia mea este pe minus. M-am gandit din nou la anii petrecuti cu Ioana, la toate nebuniile, prostiile, lucrurile frumoase pe care le-am facut. Sper sa le scriu undeva pe toate, inainte sa ma lase memoria, hihi. 
Momentan, vreau doar sa-mi creasca parul mai repede si sa gasesc o noua carte buna de citit. (Si bani de nas! Haha, prietenii stiu!) Deja am vazut al doilea episod din Jurnalele Vampirilor, deci cred ca cel mai bine ar fi sa prind ultima ora de somn odihnitor. Sau poate ma voi uita la stele. Peace and Love, babe. Sweet dreams.

Shane Mack-Remember to forget MP3 Download

Feeling Good!


Cum diminetile sunt mai ciudate, aerul usor rece a avut grija sa am o stare de spirit foarte buna azi. Am inceput-o cu aceasta melodie si o termin cu ea. Asa de noapte buna, hihi <3

Michael Bublé - Feeling Good  MP3 Download

'til the sun won't shine, to the end of time.

Morning sunshine! Clar, cea mai racoroasa dimineata din ultimele luni. Este sambata si inca nu m-am obisnuit sa ma bucur de weekend. Pana acum o saptamana, chestia asta nu prea conta. Fiecare zi era libera. Chiar si ziua de luni avea farmecul ei. Mai e nevoie sa spun cate lucruri lipsesc acum? Mai bine le uit. Sau, mai bine le pastrez pentru urmatoarea vara. Sunt prea speciale pentru a le lasa in intuneric. Ah, toamna, imi face asta de fiecare data. Melancolie, sensibilitate, amintirea celor mai frumoase momente, cappuccino fierbinte, mult blues si doar un film, poate doua pe saptamana. S-a zis cu dragutul maraton de sambata dimineata. 
Uneori imi urasc personalitatea. Stai, n-o uras.. Ma bucur mult ca apreciez orice lucru frumos, muzica buna, ca ma cuprind tot felul de fiori cand aud o persoana cantand la saxofon, pian si  chitara,  cand il aud cantand live pe Rod Stewart si multi altii, ca ador pur si simplu anii '80-'90 si multe alte chestii. Ceea ce urasc este timiditatea foarte accentuata. Damn it. Dar sa lasam cele rele cu cele rele si sa trecem la cele bune, cum ar fi: In urma cu exact ZECE ani am intalnit cea mai adorabila persoana. La scurt timp  ne jucam impreuna si am devenit cele mai bune prietene & am avut 1001 de peripetii fantastice. Sweetheart, iti multumesc ca esti mereu aici sa-ti incredintez nimicurile ce mi se intampla 
*
Love is a game, is for everyone
But this is you and me, Pretty Young Thing
We had a thousand lives in one <3
Aerosmith - crazy
   

Feel like the color Blue.


Aloha! In mod normal, as fi inceput insirand toate nemultumirile legate de programul scolar (si nu numai). Dar dupa un iaurt cu capsuni, o banana si primul episod al sezonului trei din Jurnalele Vampirilor, ma simt mai bine! Dupa ce l-am vazut pe Damon in action, uh la la <3
Azi a fost un picut mai racoare de dimineata. Ah, abia astept luna noiembrie. Atmosfera, lucruri simple, un alt motiv de inveselire. Da, vorbesc despre Breaking Down part 1!  Frate, un piculet mai repede s-ar putea misca si ei? Imbatranesc aici pana vad sfarsitul!
*
Heyy, sa-ti mai spun o poveste, Louie! Acum doua zile era sa fac stop, cardiac dupa stop cardiac! Cautam ceva, si ce crezi ca gasesc, domnule? O poza recenta cu Bill Kaulitz (marea mea iubire din clasa a saptea). Cum ultima poza cu el pe care o vazusem era una intr-o revista de la nu stiu ce prezentare de moda (unde un picioar de-al lui era cat mana mea) am fost socata. Socata, iti spun! Okay, outfit-ul lui era superb, mi-a placut foarte mult. Intotdeauna a stiut ce sa poarte. Apoi am ascultat cateva melodii ale lor, asa, de dragul vremurilor trecute & imi cam place Hurricanes And Suns, hihi.

Well, see you later. Sweet dreams :*

Lighters ♥

And now all I wanna see is a sky full of lighters <3 

You can't be a sexy person unless you have something sexy to offer!

Cu siguranta voi avea doar vise frumoase. Prea frumoase! 
I cannot choose a favourit, these photos are random. Everytime I am watching a movie starring one of them I got a crush on him again. The only thing that's sure is that these men are hombres de bloody verdad ! You just go watch a movie and you'll know why. 

Intuneric, inger, nemurire, nimic

Disperare, hohote de ras, politie, rasarit, metrou,
Prietenie, plaja, foc, dragoste, putere, tinerete, fum
Iubire, amintire, val, nepasare, lupta
Delfini, lumina, orizont, liniste, furtuna, despartire, somn, infinit.

17

Ah, cineva tocmai mi-a dedicat aceasta melodia, special de ziua mea (4 septembrie) si este absolut superba <3

VIZITATORI