Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Hot summer days, rock n'roll

 
"Mereu sunt fericita. Stii de ce? Pentru ca nu astept nimic de la nimeni, sa astepti intotdeauna doare... Viata e scurta, asa ca iubeste viata! Fii fericit si zambeste intotdeauna! Traieste doar pentru tine si aminteste-ti: inainte sa vorbesti, asculta; inainte sa ranesti, simte; inainte sa renunti, incearca; inainte sa mori, traieste!" (William Shakespeare)
Cand ma gandesc la vara, singurul lucru de care imi pare rau este ca s-ar putea sa nu mor (de-a binelea) din cauza caldurii. Nu ma dau in vant dupa acest anotimp in care orice grad in plus peste 28 reprezinta o amenintare pentru cei ca mine, ochelarii de musca sunt indispensabili, iar colantii negri cu putina piele fac pietonii mai inaintati in varsta sau putin mai rotofei sa exclame pe un ton potrivit, cat sa auda si cei de pe cealalta parte a bulevardului "mama, e toata in piele!", dar ma las repede cuprinsa de atmosfera serilor tarzii de iulie. Ceva special este explozia de curiozitate si curaj (asta si relaxarea zilelor libere pe care la un moment dat le incurci), mancarimile care nu trec pana nu te scarpini, caci pentru o inima tanara, TOTUL este amuzant. Fiecare iti ofera diferite sentimente, ganduri, idei. Daca ai rabdare, le traiesti pe toate.
 *
The Hangover part 3(de doua ori, nu am putut sa nu-l revad, cred ca si Dumnezeu a ras cand l-a vazut), The Great Gatsby (Leonardo si Toby sunt extraordinari, povestea frumoasa, m-a facut sa ma indragostesc iremediabil de anii 20 & Lana Del Rey - Young And Beautiful e mai mult decat potrivita!), The Lone Ranger (Johnny Depp e criminal, buna treaba Disney!), Despicable Me 2 (asa e cand ai o sora mai mare, te duce vrei nu vrei sa-i vezi pe minioni in actiune, dar e foarte amuzant. Bake my day! Haha), The Wolverine ♥ ♥ (Marvel, deci e perfect pentru mine, hihi). Obisnuiam sa am o melodie a fiecarei veri, insa orele noptii s-au scurs peste playlist-urile Lana Del Rey si Lady GaGa, cateva melodii bollywood si evident rock pentru momentele "Big bad wolf-bitch". Dar vara nu s-a terminat inca, iar cele doua stele cazatoare de care inca sunt surprinsa ca le-am vazut in Bucuresti, trebuie sa-si faca magia! Do Svidaniya, dorogaya! 

Lana del Rey - This is what makes us girls

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI