Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Live your life, Let the love inside

Deci: struguri, nectarine si apa plata. Un pic de muzica si astept sa se incarce filmul. Soul Surfer. Nu stiu daca e bun, dar de doua luni vreau sa-l vad. Este ultima zi de vara, ahh vreau sa dureze mai mult! In cateva ore se duce. 
La muzee nu am mai fost, ar fi fost fain. Am luat trenul pana la Ploiesti, am ajuns in gara si am luat un taxi pana la o terasa. Am ajuns acasa, am dormit apoi am fost la un party (majoratul Dianei) unde am cunoscut niste persoane care, a doua zi m-au dus la un local pe strada Eroilor. Am mancat cam mult tort; a plouat putin. Am baut un suc ciudat, la un bar la fel de ciudat. Nu era metrou, am mers mult cu taxiul, am mancat multe prajituri. Am gasit un tip cu ochi negri care mi-a amintit de Alex. Am vorbit despre oras, pestii mei si eu. Un alt party, tipul chiar stia sa danseze. Am facut schimb de melodii cu o fata, apoi am plecat la Buzau. Georgi m-a invitat pe la ea, am condus un Peugeot. Multa plictiseala, mi-am luat inghetata. Am intalnit un tip care spunea ca ma cunoaste, dar eram sigura ca era gay. M-am uitat la stele, in timp ce ascultam melodiile lui Michael, iar ceilalti faceau poze. M-am jucat cu Rocky, boxerul care sforaie si cand e treaz. Dimineata urmatoare m-am trezit vorbind de una singura. M-am plictisit, am plecat iar la Ploiesti pentru un gratar in familie. A doua zi, m-am trezit, am facut dus si am `zburat` spre Bucuresti. Si uite-ma aici.
Melodia verii? Poate: Give Me Everything, The Edge Of Glory sau Beautiful People.
Uf, o sa-mi lipseasca zilele de vara. Relaxarea, leneveala, maratonul de filme, plimbari pe inserat, nisip pe picioare, bronz, multa apa, capsuni, pepeni, nectarine, cappuccino rece, mare, munte etc. Partea buna, este ca si toamna are farmecul el. Toate sezoanele sunt frumoase, schimbarea asta nu a fost niciodata o probleme. Si stii ceva? Anul acesta am trei motive care ma vor bucura (in ciuda scolii!) Evident, cea mai importanta zi, care, ar trebui sa fie si sarbatoane nationala, ziua mea! :)) Sezonul trei din Jurnalele Vampirilor si am de sarbatorit 10 ani de prietenie cu Ioana  >:D< Hihi  
See you later. Enjoy the last day of summer!

♥ Chris Brown - Beautiful People (Prod.  By Benassi)
 

I Love You Forever

When you hear the wind, You'll hear me saying
I love you forever! <3

It's all about L.O.V.E


You want the moves like Jagger

Aloha! Uh, ultimele trei zile de vară, iar vocea mea pare a fi un răget de leu. Puţin răguşită şi totuşi, nu m-ar deranja să fie aşa mereu, hihi.  
Abia aştept să ajung in Bucureşti. Îmi place aici, dar îmi este dor de magazinul non-stop de unde obişnuiam să iau sifon cu mulţi, mulţi ani in urmă, să văd un film la cinema şi zău aşa, pică rangul dacă mă scoate şi pe mine cineva la o prajitură?! Planurile programate cu multă grija într-o zi de luni uşor calduţă, dar nelipsita de-o scurtă ploicica, sunt încă netăiate de pe listă. Dacă stelele pe care am reuşit să le surprind cazând uşor de pe cer au un pic de magie, ar fi bine să-şi facă treaba!

Zilele au trecut mult prea repede, abia daca imi mai amintesc momentele de care am ras pana m-a durut burta (bine, bine imi amintesc), macar stiu ca am amuzat cateva persoane cu rasul meu colorat. Plus melodiile super dragute pe care le descopar, stand degeaba, ceva ce se intampla in fiecare vara. Uh, Adam este bun, bun, bun in Moves Like Jagger. Replay, replay!P.s. Happy birthday, wonderful soul! Love you forever, Angel 

VIZITATORI