Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Live your life, Let the love inside

Deci: struguri, nectarine si apa plata. Un pic de muzica si astept sa se incarce filmul. Soul Surfer. Nu stiu daca e bun, dar de doua luni vreau sa-l vad. Este ultima zi de vara, ahh vreau sa dureze mai mult! In cateva ore se duce. 
La muzee nu am mai fost, ar fi fost fain. Am luat trenul pana la Ploiesti, am ajuns in gara si am luat un taxi pana la o terasa. Am ajuns acasa, am dormit apoi am fost la un party (majoratul Dianei) unde am cunoscut niste persoane care, a doua zi m-au dus la un local pe strada Eroilor. Am mancat cam mult tort; a plouat putin. Am baut un suc ciudat, la un bar la fel de ciudat. Nu era metrou, am mers mult cu taxiul, am mancat multe prajituri. Am gasit un tip cu ochi negri care mi-a amintit de Alex. Am vorbit despre oras, pestii mei si eu. Un alt party, tipul chiar stia sa danseze. Am facut schimb de melodii cu o fata, apoi am plecat la Buzau. Georgi m-a invitat pe la ea, am condus un Peugeot. Multa plictiseala, mi-am luat inghetata. Am intalnit un tip care spunea ca ma cunoaste, dar eram sigura ca era gay. M-am uitat la stele, in timp ce ascultam melodiile lui Michael, iar ceilalti faceau poze. M-am jucat cu Rocky, boxerul care sforaie si cand e treaz. Dimineata urmatoare m-am trezit vorbind de una singura. M-am plictisit, am plecat iar la Ploiesti pentru un gratar in familie. A doua zi, m-am trezit, am facut dus si am `zburat` spre Bucuresti. Si uite-ma aici.
Melodia verii? Poate: Give Me Everything, The Edge Of Glory sau Beautiful People.
Uf, o sa-mi lipseasca zilele de vara. Relaxarea, leneveala, maratonul de filme, plimbari pe inserat, nisip pe picioare, bronz, multa apa, capsuni, pepeni, nectarine, cappuccino rece, mare, munte etc. Partea buna, este ca si toamna are farmecul el. Toate sezoanele sunt frumoase, schimbarea asta nu a fost niciodata o probleme. Si stii ceva? Anul acesta am trei motive care ma vor bucura (in ciuda scolii!) Evident, cea mai importanta zi, care, ar trebui sa fie si sarbatoane nationala, ziua mea! :)) Sezonul trei din Jurnalele Vampirilor si am de sarbatorit 10 ani de prietenie cu Ioana  >:D< Hihi  
See you later. Enjoy the last day of summer!

♥ Chris Brown - Beautiful People (Prod.  By Benassi)
 

3 comentarii:

Iuhuu:* Maine se intampla un motiv de sarbatoare nationala:)), apoi dupa 12 septembrie celelalte doua motive de bucurie ca incepe scoala:))

Pupicuti:*

 

Am verificat, pe 17 sarbatorim (10ani) >:D<

 

10 ani. WOW avem cu ce ne mandri:>

>:D<

 

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI