Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

M is for Michael

Ai idee care e cel mai urat mod de a incepe o zi? Sau, in cazul meu, de a-ti strica o noapte de vara frumoasa, cu o atmosfera placuta, linistita, plina de muzica si convorbiri cu prietenii? Pai iti spun eu. Acesta este. Si doare al naibii de tare.
Stiu ca nu am avut ocazia sa-l vad in concert, nici macar sa-l privesc pentru doua secunde si sa simt ca inima imi bate atat de tare, incat la un moment dat s-ar opri si nu as mai simt nimic. Sunt atatia fani ce nu au reusit, dar oricine a putut remarca uimitorul sau talent dus la paroxism! Cat de multa dragoste poate incapea in sufletul unei singure persoane? Cat de multa grija?
Muzica sa, stilul, doar daca il priveai iti dadeai seama ca este uimitor, o persoana extraordinara, mereu calma si iubitoare, desi in sufletul sau Michael a strans toata tristetea din lume. Atatea critici si jigniri? Nu asa se trateaza un rege!
Romania a fost complet cuprinsa de vraja lui si l-au iubit inca din prima clipa. L-au iubit pentru ca in ceea ce facea, daruia totul, pentru el nu patra nimic. Iar sentimentul a fost reciproc. A fost o explozie de energie si muzica buna.
Dar nimeni nu va mai ajunge la un asemenea statut. Este de neatins, a deschis mintile tuturor. A creat multe imagini in mintile oamenilor prin muzica sa. El chiar a fost si va fi regele! Un artist care a influentat milioane de suflete. Nimeni nu-i va sterge munca si nici nu-i va depasi vreodata maretia melodiilor sale! Sunt atat de frumoase, se observa munca, emana energie pozitiva si bucuria de a le asculta mereu si mereu. God bless you wonderful soul, wonderful Angel.
I`ll never let you apart, you are always in my heart!
THE KING OF POP WILL NEVER DIE!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI