Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Fantasticheskie Sny

"The best thing about dreams is that fleeting moment, when you are between asleep and awake, when you don't know the difference between reality and fantasy, when for just that one moment you feel with your entire soul that the dream is reality and it really happened."
Ian darling, I think you should plead guilty.
Aloha! Este o zi simpatica de primavara, una din acele dimineti proaspete si racoroase de aprilie, genul care promite o dupa amiaza calda. Cerul e atat de stralucitor si insorit, incat as iesi in fata blocului sa ma joc putin cu catelusii care alearga in partea lor de parc. As simti mai bine mirosul de zambile (si de tocanita, specialitatea bucatarului de la 4). Privelistea este curata, iar eu stau ca o batrana pe balcon, beau un Iri's special fluffy cappuccino deluxe si ascult de vreo trei ore Vitas si MJ. Oh si copiii care zbiara in parcul din fata blocului dar, asa cum spune mereu Suzi despre puii ei "Deja nu-i mai aud". Ma gandeam ca ar fi dragut sa mai desenez si eu ceva si sa termin ultimele patru volume din Vampirii Sudului.
Ah, am spus bine, ca o batrana! Ce-am facut in cinci zile: vizionare ultimul episod din TVD, doua episoade din GG, am citit cateva capitole, iar vizionare sapte episoade din Vampire Knight (anime), apoi o multime de placeri vinovate cu primele sase episoade din Spartacus! Omg, regizorii si-au pus in gand sa intreaca TrueBlood la capitolul "momente intime" si chiar au facut-o. Desi, in acest serial numai intime nu sunt. Mai degraba nonsalante. Oh si cireasa de pe tort, Titanic 3D la cinema saptamana viitoare cu Ioana 
Revenind la domnul Vitaliy Vladasovich, l-am ascultat toata dimineata & ah ce zambet dragalas are, hihi. Aloha!

Vitas - The Star 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI