Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Just close your eyes, the sun is going down.

I think i'm gonna marry the night. In ultimele saptamani nu am vazut decat apusuri de soare si cerul albastru regal. Este normal, doar invat dupa amiaza, dar o plimbarica mica pana la magazinul micut cu cappuccino pe la 8:30 a.m. nu ar strica din cand in cand.  Sau la 6:40 cum obisnuiam sa ies cu Alex vara sa vedem cum rasare soarele dintre blocurile de pe Sunset street si cum se plimba usor peste bulevard. Cam devreme, dar ne placea racoarea diminetilor de sfarsit de iunie. Un pic fum pentru el si rasete pentru mine. Apoi ne intorceam acasa si adormeam in sufragerie uitandu-ne la Viata cu Louie sau Ce-i cu Andy. Uneori adormeam doar eu, pentru ca el iesea din nou cu prietenii sai draguti in spatele blocului pentru un cico si discutii interminabile: "mai stie cineva cum am ajuns aseara acasa?", despre noii jeansi de la Lee Cooper si vanzatoarea robusta cu parul blond si ochii caprui, sau cum au fost la sala vreo doua ore si apoi au cazut pe terenul de fotbal. 
E primavara de opt zile, am primit martisoare frumoase si astept sa infloreasca pomii, sa infrumuseteze atmosfera. Poate voi infrumuseta si sufletele oamenilor grabiti si orbi de pe strazi, au mare nevoie. Cum este posibil sa vezi un batranel caruia ii curge sange din nas si sa treci pe langa el ca si cum nu ar fi acolo, cand singurul lucru de care avea nevoie era un amarat de servetel? Poate doua. If you care enough fot the living, make a better place! Thanks God, i have a wonderful sister with a wonderful soul!  ♥ Georgiana
*
Revenind la lucruri frumoase, am petrecut cateva ore cu dragalasa mea Suzi in weekend. Iar a ajuns acasa la 23:15, dar de data aceasta, dupa ciocolata calda si pizza comandata de unde trebuie, care a ajuns in doisprezece minute calda si pufoasa, Rusia (eu) a  facut scor egal cu America (ea) la razboi egipteam. Apoi, clasicele  placeri vinovate alaturi de super eoina mea preferata Ioana si deliciosul cremsnit de la cofetaria de pe colt. Heyy, sa nu uit de felicitarile pentru prietenii imaginari desenate intr-o ora mai linistita cu Ioana Banana, cu care am fost azi in Afi Palace sa ne inghesuim si noi ca soarecii la concert. Dar, am primit un trandafir rosu de la un tip simpatic. Trandafiri si bombonele de la colegi, un 8 Martie dragut.
Ah, tocmai ce am vizionat ultimul episod din Sekaiichi Hatsukoi & este tare dragut. Bonus, revizionare Junjo Romantica, hihi. "Usami sensei's special fluffy omelette deluxe!" =))

Taylor Swift feat. The Civil Wars - Safe

VIZITATORI