Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Any Colour You Like

Bonjourrrrr. Hehe, adie vantul, da e caldut! Eh, inca putin si vine vara, se simte. Timpul asta trece ba prea repede, ba prea incet. Depinde de situatie, dar niciodata nu tine cu noi, afurisitul!
Momentan ma relaxez alaturi de un cico natural si muzica. Nimic mai mult, ca am facut un pact (pe care l-am cam neglijat) Mai avem doua saptamani. Abia astept weekend-ul, am nevoie de somn. Am terminat de vizionat Durarara. Ah, a fost frumos. Un singur lucru l-ar fi facut si mai frumos si asa ma enerveaza cand nu se intampla. Ca sa nu mai spun ca vizionam doua, trei episoade cu gandul de ajuns pentru azi dar nu! Pac! se intampla ceva si nu puteam sa stau in agonie, sa nu stiu ce urmeaza. Iar ultimul episod. Omg, am stat cu sufletul la gura, poate se intampla, poate se intamplaaa! 
Hihi, micile placeri ale vietii. Placeri vinovate! Uuu Izayaaa :>
Plus cateva filme simpatice. Heyy diseara e premiera Piratii din Caraibe, dar e la 00:00, la naiba! Ma gandesc ca unii spun: Hai cu 18 ani! Eu nu. Zau asa, de ce as vrea sa imbatranesc mai repede? Chiar nu va inteleg. Este foarte bine asa, baby. Nu ma lasi sa intru in hipermarket? Nu ma lasi la film, nu pot raspunde la intrebarile tale stupide, faci misto? Dar mai ales, tu chiar crezi ca-mi pasa? Omg te inseli amarnic, domnule. Eu (si restul junimii) am atatea de explorat, tu profita cat mai poti.
Vai, mi-am petrecut o ora cautand o melodie. La un moment dat am crezut ca sunt eu nebuna. Noroc ca am cont pe YouTube si m-am uitat in history. Keeping your head up to the sky, Keeping your mind to stay aliveKeeping your wings so we can fly. .
A inceput ploaia, dar nu e asa rau ca in nord. In continuare cu For Your Entertainment. Incredibil  God bless your soul, Adam darling!
Din plictiseala m-am apucat sa vizionez din nou Loveless si uh, mi-am amintit cat de dulce e Ritsuka. La sfarsitul ultimului episod am simtit ca-mi explodeaza inima. 
So beautiful ;;) Peace and Love :-*


 
Alphaville - BIG IN JAPAN

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI