Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Tacks on the floor and the tv is on ..

Nicio postare noua. Cam asa e fara computer, dar cred ca am mai spus asta.
Sunt pe la Ioana, de o ora isi face ordine in dulap iar Buni tot vrea sa ne ispiteasca cu o supa de galuste. Pana la urma acceptam, hihi. Si cum maine este iar sarbatoare, suntem libere sa lenevim si sa vedem filme toata ziua. O, da! Tocmai am primit o bluzita :>
Ce crezi? Afurisita de sor-mea si-a luat pisicuta. Ce sa zic! Le am si eu pe Duluts si Mushi la tara. Na,na! Si nu mai e mult nici pana la vacanta. Vino, draguto!
Gosh, aseara am iesit si cu Geta pe afara, la o shaorma si niste cico. Suntem blestemate sau ce? Iar s-au gasit niste mucosi sa arunce cu pietre. Tineretul din ziua de azi!! Sigur au raca pe ea, eu mereu sunt draguta :)) 
Eh si cum ne relaxam noi acolo vine un tip..vai de el, VAI YOUR MOTHER,MA!! s-o intrebe daca are prieten. Ce onoare pe capul Georgianei. O ora intreaga am ras de ea, uneori, cand primeam mesaje sau cand mai muscam din shaorma ma mai opream, dar cu masura. Iar dupa ce s-a speriat de el ma luat la o tura dupa blocuri, de s-au luat niste maidanezi dupa noi.
Ce pot sa spun..multumita ei m-am ingrasat un kg. Cred. Dar dupa doua zile in care mi-am tot cumparat ciocolatele si biscuiti, plus o shaorma dupa, chiar imi dau dreptate.

Ioana: Auzi Irina..pot sa te ispitesc cu un pahar de bere?
Eu: Ispiteste-ma scumpo, de 1000 de ori ispiteste-ma!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI