Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Don`t forget to remember

A perfect summer day is when the sun is shining, the breeze is blowing and the birds are singing...

Imi amintesc minunatele mele zile de vara, cand stiam ca nu am nimic de facut, iar agenda mea era libera pentru orice. Cand ma trezeam la prima ora, pentru ca cineva pornea radioul iar volumul unei melodii gen "All I wanna do is make love for you, say you will you want me too" sau  "You're simply the best, better than all the rest" (si multe altele care le-am descoperit la radio) reusea sa ma trezeasca. Uneori din cauza unui mesaj de la iubita mea surioara, in care imi spunea "buna dimineata..te iubesc" ; ma enervam la inceput, eram ceva de genul "hai frate!! si visam asa frumos!!!!" dar apoi ieseam afara sa iau aer proaspat de dimineata, sa-mi fac un cico si sa ies pe canapeaua din fata portii, salutand toate bunicutele ce luau drumul magazinului sau campului. Bineinteles, am profitat si de multele clipe de rasfat in care am dormit pana la orele 12:00, 13:00..
Fiind la tara, nu am avut cum sa ma plictisesc. Ma plimbam des si desenem ceea ce vedeam, ascultam muzica incontinuu si leneveam pe o patura undeva la umbra unui copac, cel mai des a aceluia in care m-am dat prima daca in leagan.
Cred ca au fost cel mult sapte zile in care nu am vazut-o pe draguta mea Ana. In rest ne vedeam mereu, palavrageam, radeam de tot si toate, ne planificam lucruri pe care ori reuseam sa le ducem la bun sfarsit ori ne reprosam mereu ca nu le-am facut. Unul din ele ar fi jogging-ul. De cand am ajuns si eu la tara ne-am spus "ne trezim la 7:00, ne dezmortim si ne intalnim la foisor sa facem jogging pana pe la 9:00! " Dar am reusit sa ne mentinem silueta si fara, pentru ca, oricum ne plimbam zilnic. Al doilea lucru pe care mi l-am propus si nu am reusit sa-l finizez, a fost sa invat sa merg pe bicicleta. Multi mi-au spus "te invat eu! mergem maine, sau azi..cand vrei!" dar amanam mereu si nu am reusit nici acum sa invat. Dar vara urmatoare cu siguranta o sa pot merge pe o bicicleta!
Don`t give up. Everyone gets better if he hold on!

Imi lipsesc mult zilele acelea. O relaxare totala. Sa lenevesc pe patura ascultand muzica, simtind vantul usor si caldut mangaindu-mi fata, sa simt mirosul dulce al aburului cafelei amestecal cu roua ierbii, sa ma intind la soare iar apoi sa ma ascund de el la umbra racoroasa a copacului ce l-am vazut crescand odata cu mine..
I took a deep breath and listened to the old bray of my heart. I am. I am. I am.


~Heart - All I want to do is make love to you~
  

5 comentarii:

sunt unii care nici la 50 de ani nu gandesc asa...ai grija de gandirea asta, tine-o stransa langa tine si nu stiu unde bagi tu atata cico :| :))

 

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI