Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Do it for the thrill of the rush.

Laughter is timeless, imagination has no age, and dreams are forever. (Walt Disney) 
Lucrurile bune si cele rele se contopesc mai tot timpul, dar atunci cand faci ceva care iti starneste fluturasii in stomac la joaca, aproape ca nu iti dai seama ca cele rele sunt acolo, sunt doar alte piese ale unui puzzle. In plus, fara ele nu ar exista satifactia. Ca atunci cand brusc incepe ploaia. Unii oameni o simt, iar raceala picaturilor nu are prea mare importanta, ea este cea care determina zambetele. Altii doar se uda. Sau cand vezi de la geamul inalt al balconului primii fulgi uriasi de zapada. Astepti sa se asterne si apoi te intinzi sa faci un inger. Frigul este ultima problema cand cauti o portiune curata pe care s-o mananci cand nu mai poti de sete de la atata energie degajata. Exista doua tipuri de copii pe Pamant. Tu si restul lumii. That's the real trouble with the world, too many people grow up. 
Am chef de un concert de jazz. Sau de cateve ore singura cu Michael Buble in casti si mult ceai pentru gatul meu iritat. Stii cum e momentul cand, dupa o saptamana de vorba ragusita si nas infundat, brusc tii se desfunda sinusurile fix in fata unei florarii si te izbesc mirosuri puternice de flori? Mi s-a intamplat azi, aerul era asa taios. Stii de ce intarziu mai mereu? Verific de patru ori daca am luat tot. Si tot de patru ori imi verific si parul.
*
Marti dupa amiaza am indurat iar frigul zilelor posomorate de sfarsit de octomvrie pentru un filmulet la Movieplex (si mancarica pe canapeaua de la ultimul etaj). Ofc, a meritat din plin! Hotel Transylvania este pur si simplu FA-BU-LOS!  O poveste noua, personaje amuzante, multe intamplari comice pe care nu le uiti prea curand. "Coltisor scump", "Mavis pui", "mai intai iti taie picioarele, apoi...iti fura bomboanele!" hihihi. Apoi, dupa ce ne-am saturat, am decis ca ar fi bine sa ne mai rasfatam odata. Next tuesday Wreck-it Ralph Ceva nou si dulce, emotionant. Daca ai vreo indoiala in caz ca nu te dai in vant dupa jocurile video (como yo), las-o deoparte, merita, merita! Disney nu da niciodata gres cand e vorba de filme animate. 
Transport de "dorguri" la cinema: Stai relaxata, dau eu biletele. Mergi incet, fii neutra, nu misca mana, tine geanta dreapta, sa nu cumva sa versi...suuucul! Cand intri la film cu sucul de la McDonald's (in geanta, bineinteles) te simti de parca ai avea asupra ta droguri. Honey, data viitoare luam "Sucupai", am vazut eu la supermarket! :))
P.S. Stii ce este mai bun decat omelette au fromage? Omelette au fromage cu piper! =))

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI