Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Don't say that Wendy, we'll never grow up!

Say it again that you're too old for Children's Day & I'll kick your tight, little, virgin ass so hard you won't be able to sit down for a week!
Intotdeauna am fost ingrozita de ideea ca intr-o zi am sa ma trezesc cu sase decenii pline de amintiri si o oglinda in mana, pe care sa o admir ca este aproape intacta, doar imaginea din ea este "putin" schimbata. Oricat de multe argumente as avea impotriva mea, m-as iubi pentru totdeauna sa raman asa. Sa spun mereu "I'm youth, I'm joy, I'm a little bird that has broken out of the egg!" Ador prima zi de vara, are atat de multe motive de bucurie. Nu-i poti aduce niciun repros si nu ai nicio scuza. Oricate schimbari ar fi trecut pe chipul unei persoane, sufletul este cel care decide la sfarsit. Imi aminteste momentele petrecute cu Ioana & Diana ca si: vampiri (inca nu cunosteam eroii), X-men (women, in cazul nostru), W.I.T.C.H, Spioanele, Pisicutele. Mereu ne-a placut sa detinem puterea, sa ne aventuram, sa cunoastem si sa fim admirate. Sa fiu sincera, jocurile clasice nu ne-am incantat asa de tare, dar am profitat si de ele. Am vrut sa fim unice si se pare ca ne-a iesit destul de bine. La momentele comince ma abtin; au fost atat de multe ca unele nici nu mi le mai amintesc (pentru unele chiar ma bucur) dar nu-i nimic, aceasta este una din indatoririle Ioanei fata de mine. Poate ca nu sunt cea mai optimista persoana si mi-e foarte greu sa spun lucruri siropoase, dar de 1 iunie vreau in jurul meu doar rasete si qi pozitiv :))
*
As putea sa spun ca a fost o zi de relaxare, dar degetelele mele ma opresc sa fac asta. Am mers atat de mult in balerini ca ma dureau la orice pas. Lucrurile spuse pe bulevard in drumul spre metrou, sunt vagi. Dar am avut parte de oameni politicosi, o zi senina si ne-am cumparat carti de la Romexpo. Seara in schimb a fost relaxare in toata regula. Mancarica facuta de ea, inghetata & un filmulet pe HBO. Ma asteapta o duminica programata pentru clatite cu Finetti si floricele. Joanna's place, al doilea bloc la stanga, apoi drept inainte pana dimineata.

Forever young REMIX 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI