Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Sunny

Lost is a lovely place to find yourself.”


Michael Faudet

Ashes

 Where there is ruinthere is hope for a treasure.”


Rumi

Deadpool's definitely a mood.

Ziua în care la celălalt capăt al iubirii n-a mai fost nimeni

„Dacă există viață după moarte, o să te caut, o să te găsesc, o să te iubesc și-apoi o să te părăsesc, să vezi și tu cum e să rămâi singur pe lume, fără iubire și fără răspunsuri.”

  

Ioana Chicet-Macoveiciuc


Noiembrie

„Când stai într-un loc mai mult de câţiva ani plecarea devine o smulgere care, asemeni unei plante, îţi poate fi fatală: cine îţi garantează că vei putea prinde rădăcini mai adânci în altă parte şi mai ales cine te poate asigura că nu vei da de aceeaşi lume, poate mai rea?” 

 

Marin Preda

Octombrie

„Te desparţi de mai multe ori până te desparţi, iar când e să fie de-adevăratelea simţi cum moare pentru tine speranţa fericirii despre care nu bănuieşti ce întindere are în fiinţa ta şi cât de adânc este ea împletită cu bucuria de a trăi, bucurie care până atunci crezuseşi că e autonomă şi nu poate fi alungată de nimic.”


Marin Preda

Septembrie

„Soarele parcă ne spunea: iată-mă, eu nu sunt simbolul speranţei, sunt chiar speranţa, cât timp mergeţi pe două picioare şi mă vedeţi pe bolta albastră, nimic încă nu e pierdut pentru voi.”


Marin Preda

August

Toate zilele astea fără tine nu le-am trăit deloc.” ― Max Blecher

Iulie

"Eram aşa de obosit
şi sufeream.
Eu cred că sufeream de prea mult suflet."
 

Leagănul - Lucian Blaga

Iunie

"Când eşti trist îţi vine  dormi şi  uiţi. Îţi vine -ţi culci capul pe genunchii altcuiva care te iubeşte, sau dacă eşti singur şi n-ai pe nimeni,  ţi-l culci pe palmele tale. Da. Îţi vine  dormi când eşti trist. Şi  uiţi... Dar când te trezeşti? Iar eşti trist şi nu mai poţi s-adormi din nou..."


Ionel Teodoreanu

Mai

 "Du-te, dar nu ma vei uita. Ai cules de pe buzele mele otrava iubirilor care nu se uita."

 

Camil Petrescu

VIZITATORI