Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

#Amsterdam

He said "Above all, watch with glittering eyes the whole world around you because the gratest secrets are always hidden in the most unlikely places. Those who don't believe in magic will never find it." Roald Dahl



JUNE COCKTAIL: #Amsterdam #HeinekenExperience #TheBulldogAmsterdam
Nu obisnuiesc sa ma plictisesc. Macar imi impun sa imi pastrez in minte o idee zen si sa gasesc orice lucru cat de simplu sa imi anime imaginatia pana se intampla ceva interesant si schimba atmosfera. Imi zboara gandurile foarte usor si de cele mai multe ori "ma plictisesc" este o miniuna. Se prea poate "vreau sa plec" sau "schimba ceva, fa-ma sa rad" sau "danseaza cu mine" si seara asta s-ar putea schimba radical. Lumea e ciudata si viata e frumoasa cand te distrezi si razi fara sa fi auzit o gluma. De fapt, printre cele mai frumoase momente sunt cele cand vorbesti singur si iti spui ca esti fericit si norocos ca ai exact tot ce te inconjoara in acest moment: prieteni, discutii interesante, rasete, prosecco, imbratisari si stele.

*
Olanda a fost ceva diferit fata de tot ce am vazut pana acum. Nu aveam absolut nicio idee despre cum ar putea arata Amsterdam si singurele informatii pe care le-am cules au fost cateva obiective turistice care mi-au lasat imaginatia intr-un joc al asteptarii. Pentru mine un oras nou inseamna sa descopar o poveste. In primul rand arhitectura, cu cat mai veche cu atat mai fascinanta, apoi atmosfera oferita de legatura intre oameni-natura-oras, caracteristici specifice si mancarea. Arhitectura orasului m-a cucerit de la primele cladiri pe care le-am vazut in drumul de la aeroport spre apartamentul nostru, maxim patru, cinci etaje, ferestre uriase asezate una sub cealalta pe fiecare nivel, fatada deosebita, mie stilul acesta mi se pare tare vesel si scripete pe absolut fiecare cladire. 
"-De ce?"
 Am aflat imediat ce am intrat in bloc. Scari mai inguste si abrupte nu am mai vazut! Cineva ne-a spus ca urca si coboara mobila pe fereastra cu ajutorul scripetelui. Pare logic. Atmosfera este linistita si agitata in acelasi timp. Te plimbi agale pe marginea unui canal sau admiri peisajul de pe un pod, te linisteste; atat de linistitor cat poate fi sa admiri alaturi de iubit o fatuca in izmene sau ceva ce se numeste halat, dar este de fapt o batisti infasurata pe trupul robust al fetei. Dupa biciclete, in schimb, te uite mai ceva ca dupa masini inainte de a traversa strada. Te asiguri:
"-Aa, vine tramvaiul! Ce m-am speriat, am zis ca-i conga cu biciclete, sa-mi sara inima!"
Heineken Brewery m-a fascinat mai mult decat pe baieti, dupa ce am vizionat The Knick am devenit obsedata intr-un mod controlat de anii 1900, cand am vazut si grajdurile cu cai vechea fabrica am zis:
"-Gata! Duce-m-as cu parul ud de ingeri!" :))
Day 1 - Dam Square, Madame Tussauds, Red Light District
 scarile!
am luat camera de copii
Day 2 - Heineken Brouwery, Amsterdam Canals, Vapiano, The Amsterdam Dungeon, Red Light 
 
Day 3 - Red Light Secrets, Canal Cruise, Red Light District
Day 4 - Flower Market, Rijksmuseum, Amsterdam Canals

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI