Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

There was something I missed cause Girl, you're one of a kind.

Who are you? Are you in touch with all of your darkest fantasies? Have you created a life for yourself where you can experience them? I have. I am fucking crazy. But I am free. (Lana Del Rey)

Nu m-am dat in vant niciodata dupa iesirile la ceai si biscuiti, insa cel de capsuni si zmeura ramane placerea mea vinovata de toamna. 
Incepuse sa-mi placa noua locatie, sentimentul de aventura pe care il trezeau strazile noaptea, freamatul neintrerupt, semiobscuritatea coridoarelor prin care treceam pana la scarile in spirala cu tematici diferite pe fiecare etaj. Intotdeauna am vrut sa fur sosetele uitate pe uscatorul din holul de la etajul 2. Mereu erau sosete pe uscator si lumanari pe pervaz. In zilele ploioase aparea o umbrela, iar in debara era in permanenta un umeras pentru haina mea. Draperiile nu acopereau in intregime fereastra, adormeam in aburi dulci si semi-intuneric. In timiditatea mea, mi-a placut sa cred ca am meritat fiecare emotie a lui. Stiam ca nimic nu este permanent in afara de schimbare, ca mereu exista ceva pentru care sa fii recunoscator, ca imaginatia este singura arma impotriva realitatii si ca intunericul va inghitii singurele amintiri pe care le ador. Iar eu ma indragostisem de ceaiul cu capsuri si zmeura in noiembrie.  


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI