Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

We must be killers.

 
Se spune ca evenimentele din viata noastra ne contureaza, iar alegerile ne definesc. Momentul in care o persoana realizeaza ca ceea ce merita nu se mai afla in locul unde candva, doi copii ingropasera o comoara atat de bine pazita, va lasa in urma o multime de amintiri si regrete, care, pentru moment, ii vor face sangele sa goneasca precum un cal salbatic. Sa te detasezi de lucruri care odinioara erau locul unde alergai sa te regasesti nu este usor, insa trebuie sa faci ceea ce este bine pentru tine, sa umpli zilele cu zambete sincere si sa nu mai desenezi niciodata o harta spre comoara ta! Rupe-le pe toate, niciun nevrednic sa nu aiba acces in regatul pe care ti-l cunosti foarte bine. Lasa timpul sa decida, frumusetea se gaseste pretutindeni.

"I believe everything happens for a reason. People change so that you learn to let go. Things go wrong so that you learn to appreciate them when they are right. You believe less so eventually you trust no one but yourself. And sometimes, good things fall apart so better things can fall together." They sure do ❤️ !

Revenind la filmele pentru care am vizitat cinematografele din Bucuresti, din septembrie pana acum acestea sunt: Grown Ups 2 - avand in vedere ca l-am vizionat la cinema Patria la etaj pentru mine a fost tare amuzant, desigur conteaza si compania. Turbo - DreamWork si Disney nu au dezamagit niciodata cu animatiile, in compania unui prieten te amuza extraordinar. Insidious: Chapter 2 - un film horror foarte reusit, de asemenea si The Conjuring - daca la Insidious eu am tinut de mana o persoana nu foarte obisnuita cu acest gen, la acesta eu am avut nevoie de mana cuiva, hihi. The Family (Malavita) - despre care nu trebuie sa spun decat Robert De Niro si Michelle Pfeiffer! Red 2 - m-am indragostit de filmele cu baieti rai! Thor: The Dark World - Marvel, Marvel, Marvel  mi-nu-nat ! The Counselor - fata fiind, pana in momentul in care au inceput sa piara personajele m-a mentinut captivata, apoi imi amintesc ca umarul iubitul meu a devenint foarte confortabil, insa finalul a fost unul potrivid. Last Vegas - actori minunati, umorul este la el acasa, clar merita! The Hunger Games: Catching Fire - in compania unui prieten vorbaret, am ras si am ras si am repetat replici cu accent rusesc. Chiar m-am amuzat teribil, conceptul zilea a fost "de fapt ea e barbatul al carui scop este salvarea lui, femeia"The Hobbit: An Unexpected Journey - interesant, dupa ce iti amorteste fundul si te prinde curiozitatea esti invitat sa astepti partea a treia vreo doi ani. The Wolf of Wall Street - merita sa iti amorteasca muschii intr-un scaun 3 ore, este al naibii de amuzant, Leonardo DiCaprio a facut o treaba excelenta; 300: Rise of an Empire - huh, less is more! Non-Stop - scenariu original, suspans. Un film bun.  Transcendence - Johnny Depp impecabil, chipes, mort si revenit la viata; ideea interesanta, in rest am dormit mai bine ca la teatru. Captain America: The Winter Soldier - Ladies and gentlemen, Marvel movies  The Amazing Spider-man 2 - chiar amazing! Umor cat cuprinde! ♥ Godzilla - surprinzator, 80's mood.  X-men: Days of Future Past - Excelent! X-men sunt primii eroi pe care i-am cunoscut, de mica sunt iremediabil si irevocabil indragostita de eroii lui Stan Lee, filmul acesta este sensational! Maleficent - Angelina e superba, readaptarea reusita, o poveste frumoasa!
Vara abia a inceput, e timp pentru orice iti propui! Nu uita sa iti iei muzica cu tine.

VIZITATORI