Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Young Blood

Vara aceasta cea mai frecventa intrebare a fost "care este secretul tau?". Adevarul este ca am multe secrete si o intrebare ca precedenta iti provoaca un fior pe suprafata corpului pentru un scurt moment in care te gandesti ce lucru a aflat respectiva persoana despre tine. Intrebi incercand sa-ti relaxezi muschii fetei si nu numai, despre ce este vorba; te relaxezi cand realizezi ca este ceva absolut banal si incepi sa cauti raspunsuri. E usor sa explici unui copil ce este fericirea si cum o gasesti. Cand un adult iti cere asemenea lucru este greu. Fiind destul de mare, stii bine ca "dulciurile, imbratisarile, jucariile, praf de zana, joaca" vor fi baliverne in urechile lui. Cum ii explici cuiva ceva ce nu mai intelege de multa vreme? Cand cineva isi pierde credinta nu i-o aduci inapoi cu simple vorbe, trebuie sa ii arati. Sa simta cu sufletul, cu aura, sa-i circule energia odata cu sangele in vene. Nu am fost niciodata o persoana foarte credincioasa, dar atat timp cat actiunile oamenilor nu ma implica in mod direct, raman o pacifista. Ar trebui sa ne ghidam intotdeuna dupa propriile instincte, sa facem lucrurile pe care ni le propunem in felul nostru si la momentul potrivit. In cele mai salbatice momente ale sufletului poti fi cel mai bun sau cel mai rau. Dificulati, persoane odioase poti intalni la fiecare pas, daca le simti falsitatea te feresti la timp de ele. Indrazneste sa incerci lucru noi, observa partile frumoase si nu uita niciodata lucrurile si persoanele care te-au facut candva sa plangi de fericire pentru ca o aveai! Se spune ca in final, totul se termina cu bine; iar daca nu este bine inseamna ca nu s-a terminat inca.
Desi nu mi-am dat seama atunci, intrebarea pusa in repetate randuri avea o urma de deznadejde. Venea intotdeauna alaturi de rugamintea unei dimineti intregi de vara in compania sufletului meu perceput ca fiind abund de fericire, deci in prezenta mea. In fond, eu aveam secretul, nu? Fetita timida pe care o apara cand era nevoie (consecinta faptului de a fi sora mai mica a unui tip dragut, nebun, cu anturaj si mai nebun) ajunsa majora cu cateva luni in urma si ramasa doar cu o urma din timiditatea de odinioara. Acum imi dau seamna ca ii datorez macar atat! Caldura diminetilor s-a raspandit de multa vreme, intoarcerile acasa la 5 a.m. printr-o ceata nu doar fatala pentru parul usor ravasit de joaca iti ingheata sufletul. Dau la schimb o dimineata din vara ce va urma! Sper sa nu uit! 
Fericirea mea e formata din viata si moarte. Trecut si prezent. Simplitate si dinamism. E formata din frecventa si de multe ori vibreaza de nebunie si fantastic. Moare si revine ca o explozie de ulei parfumat. Familie, prieteni, natura vie & flori uscate lipsite de viata, jucarii, bijuterii, parfum. Amintiri de neuitat & bucuria de a trai. Lucrurile simple sunt cele mai bune & uneori un zbor cu atv-ul pe un drum de munte sfarsit intr-un gard si un accident de masina iti spun ca mai ai multe de vazut. So here I am. A little older, a little wiser, and no less obsessed with watching Disney movies. Never grow up! It's a fucking trap!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI