Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

We used to party up all night ♡ Paradise Edition

Sneaking out and looking for a taste of real life, drinking in the small town firelight, 
Walking down the streets as they whistle "Hi, hi!"
We are all searching for someone whose demons play well with ours. Uneori, pentru ati satisface curiozitatea te aventurezi cu ochii inchisi. Fie ca este de lunga durata sau nu, ramai cu o colectie de amintiti pe care nu le vei uita curand. The tans will fade but memories will last forever!
*
Planuisem multe calatorii. Aveam o gramada de idei. Nu intentionam sa fim observate, voiam sa lasam in urma doar parfumul si misterul ce ne invaluia. Asa am fost mereu printre amicii de care nu ne leaga decat imprejurimile, jocuri din copilarie si cateva vorbe schimbate cu mult timp in urma. Un mister destul de tentant. Mereu am crezut, in rarele momente cand ma gandeam la felul cum ne vad ei, ca in ochii lor paream doua fete ori inocente ori infumurate. Dupa doua luni de vara in care am sfidat tot si probabil am fost observate in fiecare seara cand ne plimbam pana tarziu, ne-am convins! Infumurate si impreuna!
O saptamana la tara (unde Dumnezeu mi-a fost martor ca am vrut sa ma bronzez, dar pigmentul meu abia s-a schimbat cu jumatate de nuanta!) cu un weekend placut si o traditie oficiala pentru mine si tata. Inghetata! Apoi doar marele oras. Lucrurile placute si ciudate ti le amintesti mereu primele, in cazul meu cred ca acestea ar fi: plimbare de aproximativ doua ore intr-o ploaie de iulie tarzie; gradina batranului de langa magazinul de animale plina cu jucarii asezate pe scaune, moriste de vant, brazi de Craciun, flori, ornamente (infioratoare si interesanta); joaca de-a spionii doua seri la rand, cand doi domni intr-o masina gri n-au putut accepta un refuz (nicio sansa sa ne prinda! Nicio sansa sa ne vada altfel decat evaporandu-ne!); fuga pe care ne puneam cand vedem un om beat prea aproape de noi; joaca de-a spionii rusi pe Intrarea Jarului; valurile de complimente; rujul rosu! Replici memorabile: "Abia astept sa ti se sparga o teava, sa vin sa o repar!" , "Pot sa ma impiedic pe scari in fata ta?" , "Baby, cum esti!" , "Tu esti mai model asa, fita lui Botezatu!" , "Ce ruj rosu! Imi scoate ochii!".
Am incercat lucruri noi, asta e clar! Zilele au trecut repede peste orele de somn pana la 2 p.m. and everybody knows we are night beautiful creatures. Peste rasete puternice, reflexe involuntare, multi trandafiri, "Mitoza! Dintr-o celula cu set diploid de cromozomi rezulta doua celule-fiice diploide, identice din punct de vedere ereditar! Apoi Meioza...!", peste multe migrene de a doua zi, peste "O Doamne! Nu pot sa cred!", povesti nonconformiste (Alex!!), cateva certuri, nervi intinsi la maxim si poate doua trei lacrimi. In fond, fara un pic de tragedie, bucuria provocata de prieteni nu ar mai fi asa de apetisanta. Si ce lucru este mai suculent decat citatele memorabile din vreme de usoare disfunctii ale controlului functiilor motorii?? "Boli ale sistemului Ochios" , "Miscarile locomotorii" , "Calul trage caruta cu dintii!" si cireasa de pe gunoi "Cand ti se blocheaza caile aeriene, atunci sforai!" In momente ca acestea te apuca pandaliile, iar vecinii din blocurile alaturate nu au nicio sansa sa adoarma prea curand.
They say that A Little Party Never Killed Nobody. Si chiar asa este! Nici cand pleci acasa, iar ultima seara de vara se sfarseste cu un accident de masina dat naibii! Doua zile am fost socata de faptul ca nu am patit nimic grav (avand in vedere ca masina s-a rostogolit in aer si s-a izbit de un stalp) & ingrijorata pentru ca mi-a placut adrenalina. Everybody knows that we have too much fun!
Lana Del Rey - Making Out
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI