Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Thursday Cocktail

Nu as fi crezut ca imi va fi dor de caldura soarelui de iulie pe care nu o suportam decat seara. Nici ca apune asa repede in septembrie. Nu ar fi trebuit sa observ acest amanunt. Iubesc racoarea diminetii chiar daca uneori ma face sa tremur din toate incheieturile, plimbarile cu masina, florile primite cadou de la straini dar si cele de pe marginea strazii, cladirile victoriene si eleganta arhitecturii orasului meu, fluturii care imi taie calea pe neasteptate, rujurile aprinse, imbratisarile de la spate. Aceste lucruri sunt asa de simple incat nu or sa-ti strice niciodata fericirea. Am inteles ca sunt un lucru bun pentru sufletul tau si ca odata ce incetezi sa le mai remarci, incepi sa imbatranesti. Daca mai am vreo stea cu dorinta, atunci vreau sa raman tanara. Pot spune oricand, oricui ca iubesc sa adorm pe plaja, sau ca iubesc diferite lucruri. Ne formam personalitatea pe masura ce crestem, o banala tragedie iti infiripa ura, iar iubirea pentru oameni devine slabiciune.
Am simtit fiecare zi de vara. Dar acum stau incaltata pe canapea si imi vad adidasii doar pt ca sunt albi. Cele trei pete de pe sireturi care nu au iesit la spalat m-ar fi ingrijorat, dar nu au fost observate, chiar am primit un compliment. Si bomboane gumate cu cocos. Toamna are mereu acest efect.
Minunat inceput! Macar de ziua mea m-am simtit super si nu am lasat pe nimeni sa-mi strice buna dispozitie! Asa ar trebui sa fie mereu. 19 ani. 04.09.2013

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI