Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

You can be my full time, baby hot or cold

I like these cold, gray winter days. Days like these let you savor a bad mood. When there's snow on the ground, I like to pretend I'm walking on clouds.
Nu m-am plictisit niciodata de mirosul invechit de vanilie si uleiurile parfumate cu ylang ylang. Stelele sunt inca frumoase, iar in noptile cu luna plina trec ore de tacere pe scaunul de pe balcon; briza calda din iunie e mereu placuta, picaturile de ploaie care se lovesc de terasa inca ma relaxeaza, melodiile preferate inca ma fac sa visez cu ochii deschisi zeci de minute si primii fluturi din aprilie tot cei mai dragalasi sunt. Ofc i get bored sometimes, but only ordinary people can bring me this feeling. 
*
Sfarsitul lunii noiembrie a fost intotdeauna foarte frumos. Este o continua pregatire pentru diverse evenimente ce transforma atmosfera de decembrie intr-una asemanatoare povestilor. Ger sau nu, peste tot gasesti cate ceva ce-ti declanseaza o stare de spirit buna. Orasul este decorat cu luminite colorate, ornamente de Craciun, bradutii de pe strazi sunt impodobiti, steguletele in cinstea Zilei Nationale inca mai sunt atarnate pe diverse balcoane & desene si filme dragute la tv (G Force si Cenusareasa au fost ciresele de pe tort). Cu un cappuccino fierbinte, parul proaspat aranjat si unghiile mele de patriot, ascult din nou melodiile de pe albumul lui Michael Buble "Christmas" (deluxe edition) si imi place la fel de mult  . Totul pare sa mearga mai usor, asa ca m-am decis sa incep un nou serial cu Sora Urs. Am vizionat primele doua episoade din Lost (Naufragiatii) si imi pare foarte interesant (mai ales prezenta dragutulul Ian Somerhalder, hihi). Cu Supernatural am ajuns la sezonul 6 si (pentru moment) Jared Padalecki imi zambeste in fiecare dimineata de pe ecranul telefonului meu 



Nothing makes me stronger than your fragile heart, part 2

Sometimes we need fantasy to survive the reality. 
Plimbarile in lumina palida a felinarelor pe stradutele incarcate de ceata deasa si intunericul noptii m-au relaxat intotdeauna. Cred ca am lasat un milion de urme pe asfalt in ultimii 11 ani. Cu ai Ioanei, doua milioane. Chiar si lapovita care o simt pe fata este agreabila, desi imi strica parul in primele trei minute. Atunci nimic nu mai tine de realitate. Ciorice sunt de fapt teriantropi, iar cainii sunt varcolaci (e evident de ce nu ne apropiem prea mult de ei). Noi suntem altfel. In atmosfera invaluita de mister, uneori auzi respiratia oamenilor in rarele momente tacute (avem prea multe povesti in minte ca sa fie liniste). Temperatura scazuta ne arata fata usor palida, iar in lumina farurilor unei masini, ochii par infinit de goi. Imaginatia deviaza repede de la realitate. Cred ca asta este unu din marele mistere ale lumii.
*
FLC din nou. Twilight Saga: Breaking Dawn part 2 Forever  Fa-bu-los! Machiajul ei este superb, outfit-urile super frumoase (colantii din poster mi-au captat atentia inca de la prima aparitie), intr-un final este foarte atragatoare. Soundtrack-ul minunat, ceea ce era de asteptat. Amuzant, emotionant, cu mici socuri pe alocuri (cel putin pentru mine) si mandrie pentru cele doua personaje originare din Romania, hihihi. Heyy, trebuie sa recunosti, vampirii Twilight au fost mereu foarte sexy! Abia mi-am putut lua ochii de la Garrett. "If we live through this, i'll follow you anywhere, woman" :)) Just love it! In vacanta de Craciun le voi lua pe toate la rand sa le revizionez Poate citesc si cartile, hihi. Enjoy the music.

Lollipops and candy canes

Me and my bff:
Getting angry (in our heads):
Cand mergem la film (and mom doesn't have to know):
News about Johnny Depp, Robert Downey Jr, Ian Somerhalder, etc:
Bff gets brand new clothes:
Me and my bff part 2:
Cand stiu ca arat bine:
Cand mi se face un compliment:
Cand o prietena imi spune "m-ai uitat":
De ce unii oameni cred ca sunt cu nasul pe sus?
Cand spun cuiva ceva ce sunt sigura ca nu stie:
Cand ma supar:
Cand ma enervez:
Cand mi se spune "tot asa timida esti?"
Paianjeni:
Cand ma apeleaza Sora Urs:
Eu si Sora Urs:
Trecut de miezul noptii, cine merge la magazin?
Cand trebuie sa cunosc o persoana noua:
Cand sunt impresionata:
Prima ora la liceu:
Cand mi se cere parerea:
Cand mi se da dreptate:
Cand imi lipseste un pix cu sclipici:
Cand sunt intrebata "cu dragostea cum stai?":
Ce cred eu despre dragoste:
"Lala Band":
Cand aud o poveste a doua oara:

Do it for the thrill of the rush.

Laughter is timeless, imagination has no age, and dreams are forever. (Walt Disney) 
Lucrurile bune si cele rele se contopesc mai tot timpul, dar atunci cand faci ceva care iti starneste fluturasii in stomac la joaca, aproape ca nu iti dai seama ca cele rele sunt acolo, sunt doar alte piese ale unui puzzle. In plus, fara ele nu ar exista satifactia. Ca atunci cand brusc incepe ploaia. Unii oameni o simt, iar raceala picaturilor nu are prea mare importanta, ea este cea care determina zambetele. Altii doar se uda. Sau cand vezi de la geamul inalt al balconului primii fulgi uriasi de zapada. Astepti sa se asterne si apoi te intinzi sa faci un inger. Frigul este ultima problema cand cauti o portiune curata pe care s-o mananci cand nu mai poti de sete de la atata energie degajata. Exista doua tipuri de copii pe Pamant. Tu si restul lumii. That's the real trouble with the world, too many people grow up. 
Am chef de un concert de jazz. Sau de cateve ore singura cu Michael Buble in casti si mult ceai pentru gatul meu iritat. Stii cum e momentul cand, dupa o saptamana de vorba ragusita si nas infundat, brusc tii se desfunda sinusurile fix in fata unei florarii si te izbesc mirosuri puternice de flori? Mi s-a intamplat azi, aerul era asa taios. Stii de ce intarziu mai mereu? Verific de patru ori daca am luat tot. Si tot de patru ori imi verific si parul.
*
Marti dupa amiaza am indurat iar frigul zilelor posomorate de sfarsit de octomvrie pentru un filmulet la Movieplex (si mancarica pe canapeaua de la ultimul etaj). Ofc, a meritat din plin! Hotel Transylvania este pur si simplu FA-BU-LOS!  O poveste noua, personaje amuzante, multe intamplari comice pe care nu le uiti prea curand. "Coltisor scump", "Mavis pui", "mai intai iti taie picioarele, apoi...iti fura bomboanele!" hihihi. Apoi, dupa ce ne-am saturat, am decis ca ar fi bine sa ne mai rasfatam odata. Next tuesday Wreck-it Ralph Ceva nou si dulce, emotionant. Daca ai vreo indoiala in caz ca nu te dai in vant dupa jocurile video (como yo), las-o deoparte, merita, merita! Disney nu da niciodata gres cand e vorba de filme animate. 
Transport de "dorguri" la cinema: Stai relaxata, dau eu biletele. Mergi incet, fii neutra, nu misca mana, tine geanta dreapta, sa nu cumva sa versi...suuucul! Cand intri la film cu sucul de la McDonald's (in geanta, bineinteles) te simti de parca ai avea asupra ta droguri. Honey, data viitoare luam "Sucupai", am vazut eu la supermarket! :))
P.S. Stii ce este mai bun decat omelette au fromage? Omelette au fromage cu piper! =))

Shine when i wanna shine.

You know that place between sleep and awake, the place you can still remember dreaming? That's where I will always love you, that's where I will be waiting (Peter Pan)
Toamna invaluie orasul intr-o stranie senzatie de pace, iar daca te inveselesc lucrurile simple, (cum ar fi primele raze calde ale soarelui care iti incalzesc picioarele la trecerea de pietoni, florile incarcate de roua din gradina unui bloc, un fluturas ratacit printre masini, fetita care iti da tarcoale minute bune pana isi face curaj si te intreaba daca iti poate impleti parul, momentele cand mananci napolitane cu ciocolata, iar cineva te intreaba "cofeturi?" si te simti ca o lady eleganta a anilor '50), ele iti ofera un suras, un fior de bucurie si o zi simpatica. Este placut, imi aminteste de fiecare data ca sunt incapatanata mai ceva ca Peter Pan cand mi se spune "nu mai esti copil". 'Cause you're as old as you feel you are, and if you don't reach for the moon, you can't fall on the stars.
*
Am inceput sa ma obisnuiesc cu trezitul de dimineata in fiecare zi. Imi place sa ma plimb pe stradutele din ce in ce mai putin luminate de soare, intesate de mirosul invechit al florilor usor ofilite, in racoarea primelor ore ale zilei, dar zau ca azi am avut nevoie de o patura! Si de somn imediat ce m-am intors. Am ajuns, am deschis usa, am incuiat-o, m-am descaltat repede, am lasat geanta jos, mi-am dat blugii la spalat, mi-am scos sutienul (totul intr-un mers continuu) si m-am aruncat in cel mai apropiat pat. Trei ore de somn dulce si odihnitor.
Weekendul a fost o relaxare totala (weekendul conceput ca "azi e joi si maine-i weekend"). M-am revansat pentru cele trei ore de curatenie zadarnica de data trecuta, hihi. Deci casa Ioanei (sweet bff), mult suculet, noile chipsuri de sezon cu aroma de unt si ciuperci, Piratii din Caraibe 4, coafor in stilul Totally Spies si mancarica à la Sookie Stackhouse, hihi 

P.S. They say "You need a brain to get some fame". Well, i guess some people need a brain to figure it out what's the difference between being shy and totally ignoring them. 

Quote of the day "Ia uite, un creion! Se confisca!" :))

Oh my God. My heart.

Ei, da-ma prin pesmet si prajeste-ma rumen, partea a doua! :)) Cadoul meu, pentru mine ♥ 

"Do anything, say anything, fuck anything. No excuses, no apologies, no regrets."

Give me something to remember you.

Uneori cred ca ador toamna fortata de faptul ca m-am nascut intr-o zi de septembrie. Imi place racoase usoara care te cuprinde imediat ce iesi din casa, linistea diminetilor de duminica, culorile pale ale frunzelor duse de vant uneori si la geamul apartamentului meu de la etajul 9, chiar si ploile care apar din senin si imi strica parul. Persoana mea, mai egoista cu cateva procente fata de limitele normale, uita de tot cand discutiile devin plictisitoare & desi aude ce se povesteste, nu gaseste un sens. Toate lucrurile intamplate in vacanta mi se deruleaza in minte si mi se face dor de apusurile de iunie si ultimele minute petrecute pe sezlongul din Belona, unde aproape am adormit cu picioarele in apa uitandu-ma la stele.
*
Calatoria mea m-a purtat mai departe decat intentionam si chiar daca mi-am murdarit codita pufoasa, in momentul acesta am nevoie de doua lucruri: un cheeseburger si o ultima seara la 17 ani plina de rasete puternice (sa ma tina tanti Nuta minte cate zile va avea, hihi). Poate dispare si starea mea de agitatie. Cred ca am inceput sa simpatizez orasul acesta (Ploiesti). Cand sunt aici, am chef sa ies la o terasa si sa-mi pierd ore bune in fata unui fresh de portocale in discutii interminabile cu Diana si Adriana. "O pisica, intelegi? O pisica! De ce nu putea lua un gandac? Sau o musca? Ceva ce traiesti doar o zi!" Experienta mea de cinci zile cu pisoiul adus de Suz de pe strada (Mirosila este pe maini bune! Doar ca nu ale mele)  :))
Vreau sa ma trezesc maine dimineata cand apar primele raze printre zidurile caselor, sa vad niste trandafiri si bujori abia infloriti si sa am o stare excelenta toata ziua. Cand ajung acasa am sa le dau cate un nume animalutelor de plus, proaspat spalate la masina de mami, hihi.
*
Acum doua saptamani am vizionat ultimul episod din QueerAsFolk. Transmite multe emotii, mie mi-a placut mult. Are multe faze comice la care am ras copios & il are pe Gale Harold in toata splendoarea sa. Fa-bu-los! Il voi reviziona cand mi se face dor (sau cand ma supara cineva, atunci il pun pe tv sa vada toti cum se "asa si pe dincolo", haha) "So the thumpa, thumpa continues. It always will. No matter what happens, no matter who's president. As our lady of disco, the divine Miss Gloria Gaynor, has always sung to us: we will survive!"
Save the last dance for me - The Drifters
 

Pyt

Pop quiz, no talking.

Here's your question. Multiple choice. Do you want to come home with me? A, yes. B, yes. Or C, yes. Tick, tick, tick! Time's up, pencils down. What do you say? QAF Forever 

Marvel marathon ♥

Intunericul incepea sa se risipeasca, iar cea mai stralucitoare stea isi pierdea paloarea. Luna era de mult in spatele balconului meu, nu o puteam vedea, insa pe linia orizontului incepeau sa apara culori, iar aerul racoros al diminetii imi oferea o usoara senzatie de satisfactie. Vara nu a fost niciodata anotimpul meu preferat, dar incet, incet se lipea de mine. Micuta stea abia mai palpaia si desi cateii erau agitati, era liniste. Cerul se umplea de culori aprinse si as fi fugit in fata blocului langa masuta de sah si teiul batran, care obisnuia sa se afle intre doua garaje care imi testau mereu curajul in copilarie, dar evident, acum imi era frica; 05:00, cocosii din gradina blocului cu patru etaje au tacut toti. Cuiva ii suna alarma la cinci si cinci minute, in scurt timp nu mai eram singura treaza. Cerul prinsese o nunanta de roz, se auzi o cioara si ma gandeam ca din intunericul blocului, Contele Dracula se poate tara usor in jos catre balconul meu. Cred ca asta inseamna ca trebuie sa termin cartea, recent patata cu ulei de plaja (inca nu m-am obisnuit cu bronzul). Mmm, iubesc diminetile, imi fac pofta de cocos. 
*
In ultimele trei zile, mintea mea a fost total coplesita de eroii Marvel. Mandra din cale afara ca unora le stiu povestile din desenele urmarite in copilarie, am stat in fotoliu ore in sir, inconjurata de mancare (bineinteles!), inghetata, mult ceai rece, fructe si apa plata. Actorii sunt pur si simplu perfecti & DE-LI-CIOSI! Nu-mi pot imagina alte persoane in locul lor. Parerea mea, Robert Downey Jr. si Chris Evans sunt cireselele de pe tort  Multumesc Alex pentru invitatia pe filelist, imi place la nebunie sa le vad in HD. 

P.S. Dear Zuz, I've had enough. I am going to get grey hairs before i even hit twenty and if that happens, you will find yourself six feet under the ground. I get grey hairs and you die.

AC/DC Shoot to Thrill

Midnight summer dream.

Am luat o pauza de la rasfoirea vechilor benzi desenate (W.I.T.C.H. de dragul vremurilor trecute, le-am scos pe toate si mi-am facut testele & nu am nicio idee unde ar putea fi cele cu Spider-Man!), ca sa stau in inserarea placuta si sa urmaresc orasul cum se pregateste pentru orele noptii. Bucurestiul este acum orasul noptii, mereu are o viata de noapte zgomotoasa si colorata. Am stat pe un scaun si am ascultat iar melodia care imi promite somn linistit de mai bine de saptamana, apoi am revenit in sufragerie pentru o portie mare de inghetata de vanilie cu biscuitei si dulceata de visine (facuta de mama). Starea mea de selfish, heartless bitch s-a risipit aproape complet, in ciuda sentimentului apasator de "keep up the good work!" Sunt bine dispusa si atat de relaxata incat, daca inima mea ar bate mai incet, as fi moarta. 
*
Daca este vacanta, inseamna ca reincepe maratonul de filme, asa ca m-am delectat cu cateva: Van Helsing (a doua oara. Chiar imi place, este foarte bine regizat si nu ma plictiseste nicio clipa), Edge Of Seventeen (trebuia sa-l vad cat inca mai am 17,nu?), The Hangover part II (genial, asemenea celui precedent, merita din plin) & Project X (o multime de faze comice tipice adolescentilor care m-au facut sa rad atat de tare, ca a trebuit sa pun pauza pana mi-am revenit). TrueBlood, Teen Wolf, Supernatural, Friends. Toate incluse in colectia de vara.
Desi planurile pentru weekend au fost date peste cap, vizita la tara a fost chiar amuzanta. Pe durata scurtei plimbari pe campie, am demonstrat inca o data ca vechile mele cunostinte in ale spionajului au fost imperios necesare, pentru a scapa din raza vizuala a inamicului, pe care l-am crezut mai intai pui de urs, apoi lup. Era un maidanez. Cireasa de pe tort, Inaltimea Sa, GPS-ul: Respectati limita de viteza! Dupa trei minute din nou "repectati limita de viteza" si din nou peste cinci minute "rldv", alte doua minute "rldv!"
Laur: Dar cat e fa limita, 5 km la ora?! Aproximativ 40 min de liniste, apoi intr-un sat "rldv!"
Laur: Mmm, mi-era dor de tine! Si evident "Pus-ai fainoșag? Pus!" =))

A Kind Of Magic

M-as putea dezlipi oricand de atmosfera ultimelor doua saptamani de liceu. Este perioada in care sunt foarte rece, gandurile imi zboara in orice clipa departe si nu-mi dau seama ce prostii scot pe gura. Observ lucruri banale si mi se face pofta de somn cand port o discutie doar ca sa fiu amabila. Doamnelor si domnilor, avem dovada ca a face pe cineva fericit, cauzeaza greata. Lucrul cel mai dragut care s-a intamplat saptamana asta, a fost ca am reusit sa desenez ceva dupa multe luni in care nu mi-am mai murdarit mainile si bluzele cu mina de creion. Doua ore pe o paturica in balcon cu niste cappuccino, banane si muzica: o ora jumate de lucru (nici nu mi-am dat seama), cealalta jumatate de smiorcait pentru ca nu semana cu acea persoana. Se spune ca iti pui o parte din tine in desen, cred ca tocmai am descoperit ce pun eu, ochii mari. Hmm, m-am simtit bine si m-a amuzat ca in cele din urma a iesit frumusel. It's a kind of magic.
*
Marti am celebrat traditia lunara FLC (film la cinema) alturi de Ioana si ne-am decis sa ne ispitim cu Umbre Intunecate & Dictatorul. Minunate alegeri! Johnny a fost ca de obicei genial ca actor, foarte atragator si amuzant. Si un gentleman, bineinteles! "You may strategically place your wonderful lips upon my posterior and kiss it repeatedly!" :))
A fost ceva de asteptat pana incepea al doilea film, asa ca ne-am luat un meniu de la Mc, DAR de data aceasta prostutul care ne-a luat comanda ne-a dat Lipton. Judecand dupa urmari, cu siguranta nu era doar ceai simplu. Sper ca resetele noastre nu au fost prea zgomotoase, sau cel putin, sa nu fi deranjat. Heyy, ramane cum am stabilit! De Craciun, le cantam parintilor! Cand sfintii vin marsaluiiiiim, as vre sa fiu si eu cu ei, cand sfintii vin marsaluim! :))
Cu "privirea HD activata", Dictatorul a fost super, m-a amuzat teribil. Imi place foarte mult cand au accentul oriental. Aladeen motherfuckerrr! 
Queen - A Kind Of Magic

Don't say that Wendy, we'll never grow up!

Say it again that you're too old for Children's Day & I'll kick your tight, little, virgin ass so hard you won't be able to sit down for a week!
Intotdeauna am fost ingrozita de ideea ca intr-o zi am sa ma trezesc cu sase decenii pline de amintiri si o oglinda in mana, pe care sa o admir ca este aproape intacta, doar imaginea din ea este "putin" schimbata. Oricat de multe argumente as avea impotriva mea, m-as iubi pentru totdeauna sa raman asa. Sa spun mereu "I'm youth, I'm joy, I'm a little bird that has broken out of the egg!" Ador prima zi de vara, are atat de multe motive de bucurie. Nu-i poti aduce niciun repros si nu ai nicio scuza. Oricate schimbari ar fi trecut pe chipul unei persoane, sufletul este cel care decide la sfarsit. Imi aminteste momentele petrecute cu Ioana & Diana ca si: vampiri (inca nu cunosteam eroii), X-men (women, in cazul nostru), W.I.T.C.H, Spioanele, Pisicutele. Mereu ne-a placut sa detinem puterea, sa ne aventuram, sa cunoastem si sa fim admirate. Sa fiu sincera, jocurile clasice nu ne-am incantat asa de tare, dar am profitat si de ele. Am vrut sa fim unice si se pare ca ne-a iesit destul de bine. La momentele comince ma abtin; au fost atat de multe ca unele nici nu mi le mai amintesc (pentru unele chiar ma bucur) dar nu-i nimic, aceasta este una din indatoririle Ioanei fata de mine. Poate ca nu sunt cea mai optimista persoana si mi-e foarte greu sa spun lucruri siropoase, dar de 1 iunie vreau in jurul meu doar rasete si qi pozitiv :))
*
As putea sa spun ca a fost o zi de relaxare, dar degetelele mele ma opresc sa fac asta. Am mers atat de mult in balerini ca ma dureau la orice pas. Lucrurile spuse pe bulevard in drumul spre metrou, sunt vagi. Dar am avut parte de oameni politicosi, o zi senina si ne-am cumparat carti de la Romexpo. Seara in schimb a fost relaxare in toata regula. Mancarica facuta de ea, inghetata & un filmulet pe HBO. Ma asteapta o duminica programata pentru clatite cu Finetti si floricele. Joanna's place, al doilea bloc la stanga, apoi drept inainte pana dimineata.

Forever young REMIX 

I Don't Wanna Know

Se spune ca orice lucru bun in viata este ilegal, imoral sau ingrasa. Cred ca aceasta afirmatie este valabila doar in cazul celor mai bune lucruri (cum ar fi cartofiorii, pizza de duminica, cremsnitul de vineri, inghetata de luni dupa amiaza, polonezii de la Minimal, shaorma pe care o cumpar cu Georgiana o data la cateva luni de pofta si, taman atunci! se gasesc niste tipi draguti sa ne dea sfatul anului "fetelor, nu mai bine va faceati o salata?". Poti fugi de tentatii, dar incet, sa te poata ajunge). Dar cand vine vorba de micile placeri vinovate ale fiecarei persoane, atunci citatul este anulat, rupt in bucati si aruncat la gunoi. De cele mai multe ori, lucrurile cele mai banale imi imbunatatesc starea de spirit. Cum ar fi pasarile care s-au trezit odata cu mine, la prima ora a diminetii. In decursul unei nopti albe in care tot ce am facut a fost sa ma holbez la un tablou si sa stau cu patura in cap, am reusit sa atipesc de doua ori (ura!). 05:01 "Wakei, wakei Bitch!" Dupa un film stupid la tv si un dus lung, m-am delectat cu cateva episoade din F·R·I·E·N·D·S  Inca nu am terminat de vizionat sezonul unu, dar te prinde inca de la primul episod. Actorii sunt foarte buni si foarte simpatici & dupa ce ii vezi jucand ii placi si mai mult. Sunt amuzanti, iar dupa cinci sezoane de Gossip Girl friendship, parca iti arata ce inseamna prietenia adevarata. 
Aseara am reluat traditia cu vizita de duminica seara a Georgianei. Twilight: Eclipse, pizza, cico, discutii despre Eurovision, Te Cunosc De Undeva, scena cu ultimul cuvant din Dracula Un Mort Iubaret "I see Van Helsing that you are a man who likes to have the last word. I will not be drawn into such a childish exercise...paloshtoi! Haha, it is immature to me who has the last word...polotnik!" (preferata mea), despre ProTv HD pe care ea inca nu il are si multe altele. Acum sunt curioasa daca urmeaza sa mi se faca somn, sau voi fi foarte energica.


"Alright, somebody kiss me, it's midnight! Somebody kiss me!" & ChandlerJoey moment :))))

(Track: 12) Dr. John - I Don't Wanna Know

Girl Gone Wild

Girls they just wanna have some fun, get fired up like smokin gun, on the floor til the daylight comes! Uhuu, da-ma prin pesmet si prajeste-ma rumen! :))

Tender Is The Night

It's a lovely night, but I'll go lookin' for the falling rain.
Fotoliul maro in care obisnuiam sa ma inghesui alaturi de Georgiana pentru vizionarea unui film, pare mult mai confortabil acum. Stii ce as dori? Un Million Dollar Man care sa imi cante muzica jazz toata noaptea si ploaie pe fundal. Poate si putin David Bowie. Sampanie, suc de mere, o rochie de seara Bien Savvy si putin soare de dimineata. Nu pentru ca nu mi-ar placea ploaia, ma relaxeaza, dar imi lipseste avand in vedere ca nu am iesit din casa de cateva zile. Pe langa traiul meu vampiresc, se pare ca si refacerea este la fel. Ce pot sa spun, zecile de litrii de apa si-au facut treaba, hihi. Dar trecand peste prostiile din capul meu la ora asta, se spune ca iubirea este oarba, iar prietenia e clarvazatoare. Nu stiu despre prima afirmatie, dar pe a doua nu o voi nega. Asa am reusit sa vizionez Titanic la cinema pe ultima suta de metrii, avand companie. Si cand spun ultima suta, vreau sa spun ultima zi in care se difuza. Am iesit din sala cu ochii cat doua cepe si parul ciufulit. Anyway,  thank u so much, Honey:*

Jackson Browne - Tender Is The Night 

Forgive my thoughts when I’m asleep

Forgive these words I'm yet to speak, I feel so ashamed.
Dupa un somn de sapte ore, m-am trezit pe la noua si ceva din cauza unei melodii de la radio, care mi-a patruns in vis (Backstreet Boys-Everybody). M-am ridicat din pat dupa o scurta leneveala cu ochii inchisi, m-am uitat in oglinda (spre surprinderea mea, mi-a placut ce am vazut), apoi am iesit sa beau un nesquik afara. Plouase, iar atmosfera era curata si usor racoroasa. In timp ce numaram frunzele unui copacel, am auzit la radio "primavara incepe cu tine, prima ploaie de vara nu tine, prima dragoste nu se uita niciodata" si brusc, mi-am dat seama! L-am cunoscut in vara cand aveam aproape 12  ani, cand inca faceam practica la a-i suporta ifosele Catalinei de fata mare in devenire, iar el nu imi capta atentia aproape deloc. Asta pana m-am oprit si l-am privit cu atentie. Ochii sai albastri de lapislazuli pareau plini de atentie. Dupa ceva timp petrecut cu el (adica joaca: Ascunselea, Flori, fete si baieti, Ochi albastri, etc), a ajuns sa-mi placa mai mult decat trebuia si, in ultima seara de vara petrecuta acolo, in ultimele minute pline de rasete si euforie, sprea marea mea uimire, mi-a spus: "nu te las sa pleci, pana nu primesc un pupic". Si...l-a primit. Bineinteles, am fost destul de isteata incat sa ezit putin, asa de pamplezir. Hmm, inteleg de ce corpul meu este in alerta si ma coplesesc ingrijorari in legatura cu aspectul meu de moment. Dressed to impress, spark these bitches interest! Se pare ca "R. cel frumos" protagonistul povestilor de seara ale Anei, a fost detronat (lucruri petrecute doi ani mai tarziu, atunci a fost doar scanteia). Insa totul a fost doar o dispozitie de moment stranie & I'm incapable of love. And you can't touch me cause i'm untouchable, hihihi. Still a child.
*
In continuare luna staluceste printre nori, narcisele sunt pe trecute, astept sa infloreasca liliecii din gradina blocului, iar eu am avut azi o intalnire cu Ma'Nasty'Girl. Nigga, please! Yo, yo, yo baby! Let's jump in my low rider and let's rotate this tires! :))

Hurts - Devotion 

Vampire Knight

P.S. Couldn't resist posting this 
Vampire Knight Opening 

Fantasticheskie Sny

"The best thing about dreams is that fleeting moment, when you are between asleep and awake, when you don't know the difference between reality and fantasy, when for just that one moment you feel with your entire soul that the dream is reality and it really happened."
Ian darling, I think you should plead guilty.
Aloha! Este o zi simpatica de primavara, una din acele dimineti proaspete si racoroase de aprilie, genul care promite o dupa amiaza calda. Cerul e atat de stralucitor si insorit, incat as iesi in fata blocului sa ma joc putin cu catelusii care alearga in partea lor de parc. As simti mai bine mirosul de zambile (si de tocanita, specialitatea bucatarului de la 4). Privelistea este curata, iar eu stau ca o batrana pe balcon, beau un Iri's special fluffy cappuccino deluxe si ascult de vreo trei ore Vitas si MJ. Oh si copiii care zbiara in parcul din fata blocului dar, asa cum spune mereu Suzi despre puii ei "Deja nu-i mai aud". Ma gandeam ca ar fi dragut sa mai desenez si eu ceva si sa termin ultimele patru volume din Vampirii Sudului.
Ah, am spus bine, ca o batrana! Ce-am facut in cinci zile: vizionare ultimul episod din TVD, doua episoade din GG, am citit cateva capitole, iar vizionare sapte episoade din Vampire Knight (anime), apoi o multime de placeri vinovate cu primele sase episoade din Spartacus! Omg, regizorii si-au pus in gand sa intreaca TrueBlood la capitolul "momente intime" si chiar au facut-o. Desi, in acest serial numai intime nu sunt. Mai degraba nonsalante. Oh si cireasa de pe tort, Titanic 3D la cinema saptamana viitoare cu Ioana 
Revenind la domnul Vitaliy Vladasovich, l-am ascultat toata dimineata & ah ce zambet dragalas are, hihi. Aloha!

Vitas - The Star 

Just close your eyes, the sun is going down.

I think i'm gonna marry the night. In ultimele saptamani nu am vazut decat apusuri de soare si cerul albastru regal. Este normal, doar invat dupa amiaza, dar o plimbarica mica pana la magazinul micut cu cappuccino pe la 8:30 a.m. nu ar strica din cand in cand.  Sau la 6:40 cum obisnuiam sa ies cu Alex vara sa vedem cum rasare soarele dintre blocurile de pe Sunset street si cum se plimba usor peste bulevard. Cam devreme, dar ne placea racoarea diminetilor de sfarsit de iunie. Un pic fum pentru el si rasete pentru mine. Apoi ne intorceam acasa si adormeam in sufragerie uitandu-ne la Viata cu Louie sau Ce-i cu Andy. Uneori adormeam doar eu, pentru ca el iesea din nou cu prietenii sai draguti in spatele blocului pentru un cico si discutii interminabile: "mai stie cineva cum am ajuns aseara acasa?", despre noii jeansi de la Lee Cooper si vanzatoarea robusta cu parul blond si ochii caprui, sau cum au fost la sala vreo doua ore si apoi au cazut pe terenul de fotbal. 
E primavara de opt zile, am primit martisoare frumoase si astept sa infloreasca pomii, sa infrumuseteze atmosfera. Poate voi infrumuseta si sufletele oamenilor grabiti si orbi de pe strazi, au mare nevoie. Cum este posibil sa vezi un batranel caruia ii curge sange din nas si sa treci pe langa el ca si cum nu ar fi acolo, cand singurul lucru de care avea nevoie era un amarat de servetel? Poate doua. If you care enough fot the living, make a better place! Thanks God, i have a wonderful sister with a wonderful soul!  ♥ Georgiana
*
Revenind la lucruri frumoase, am petrecut cateva ore cu dragalasa mea Suzi in weekend. Iar a ajuns acasa la 23:15, dar de data aceasta, dupa ciocolata calda si pizza comandata de unde trebuie, care a ajuns in doisprezece minute calda si pufoasa, Rusia (eu) a  facut scor egal cu America (ea) la razboi egipteam. Apoi, clasicele  placeri vinovate alaturi de super eoina mea preferata Ioana si deliciosul cremsnit de la cofetaria de pe colt. Heyy, sa nu uit de felicitarile pentru prietenii imaginari desenate intr-o ora mai linistita cu Ioana Banana, cu care am fost azi in Afi Palace sa ne inghesuim si noi ca soarecii la concert. Dar, am primit un trandafir rosu de la un tip simpatic. Trandafiri si bombonele de la colegi, un 8 Martie dragut.
Ah, tocmai ce am vizionat ultimul episod din Sekaiichi Hatsukoi & este tare dragut. Bonus, revizionare Junjo Romantica, hihi. "Usami sensei's special fluffy omelette deluxe!" =))

Taylor Swift feat. The Civil Wars - Safe

Give Me Love

I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control, and at times hard to handle. But if you cand handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best! (Marlyn Monroe). U R so right, darling.
Buna, straine. Ah, am nevoie sa adorm mai devreme. Mi-e dor de dimineti. Mai ales de cele de vara. Maratonul de sambata si nu numai, cappuccino cu gheata, agenda libera pentru orice, lenevit toata ziua, de faptul ca la un moment dat uitam ce zi era. Ai putea crede ca imi pierdeam zilele aiurea, dar te asigur ca nu se intampla asta, pentru ca radeam mai tot timpul. Oare de ce imi fac atatea griji, timpul trece repede. Sufleteste vorbind, in doua saptamani e primavara. Practic, suntem ingropati in zapada.
*
Nu stiu cum au fost ultimele saptamani pentru unii, dar pentru mine au fost relaxante. Cateva zile cu zapada, povesti, rasete si am inceput si eu sa scriu ca un om normal. In dimineata de luni am avut o surpriza, s-a difuzat Totally Spies! pe Disney. Nu-mi venea sa cred cat a putut sa ma inveseleasca. Copilaria. Cine salva Bucurestiul in fiecare zi? Me and my girl Ioana <3
Ieri am reusit sa vizionez Mica Sirena(1989) si da, mi-a placut! Apoi am tot dat replay catorva melodii Disney. In special Under The Sea, I Just Can't Wait To Be King, He Lives In You, I Won't Say I'm In Love, Beauty And The Beast si Strictul Necesar (vocea lui Alexandru Arşinel e perfecta pentru urs).  & ultima placere vinovata, Damon Salvatore  in Dangerous Liaisons (cel mai recent episod din TVD). Do svidaniya.
P.S. No, i'm not upset. Upset is an emotion specific to those who care!

Ed Sheeran - Give me love

Ceva frumos.

Umor romanesc. Domnii acestia te inveselesc chiar si in cea mai ploioasa zi de duminica! Sau in cea mai friguroasa zi libera de marti :))

Who said nights were for sleep?

"If you can make a girl laugh, you can make her do anything." (Marilyn Monroe)
Ai vazut vreodata bulevardul iarna, tarziu in noapte, cu nimeni altcineva in afara de tine care sa lase urme in zapada neatinsa? Cum te invaluie un aer rece, pasesti apasat in pantofii pe care ai rezistat ore bune, iar umbra ta se plimba peste sclipiciul argintiu. Atunci cand orasul se odihneste in sfarsit, atmosfera este linistita, iar catelul din coltul blocului te simte si latra pana te recunoaste.  Am crezut ca am sa inghet de frig in rochie si palton, dar abia daca am simtit putin frigul. Mi-au degerat patru degete! Fireste au crescut la loc! Ma intorceam de la majoratul Rafaelei. Seara aceea de joi m-a facut sa trec rapid prin multe stari. Cred ca as fi putut termina bolul cu alune cand eram frustrata, iar unicul gand era "E plin de gaozari la petrecerea asta!" daca nu ma inveselea el, hihi.
Iti amintesti acele momente din copilarie cand cineva iti cumpara ceva ce nu prea te incanta, dar iti statea gandul doar la acel lucru, incat in maxim trei zile il doreai? Cam asa sunt acum. Plus ceva oboseala provocata de raceala si noaptea alba, in care am avut noroc daca am dormit trei ore pe langa motait, numarat oi, holbat la pereti si gandurile frumoase (metoda de a adormi mai repede de cand eram mica), gatul foarte iritat si niciun chef sa ies din casa pe o vreme ca asta; "meteo: temperatura este ceva mai ridicata azi, -11 grade!" UraRaza de soare de la noua si un sfert s-a retras de pe birou cu doua minute in urma, iar ciocolata calda s-a racit de tot. Dar cireasa de pe gunoi a aceste minunate zi de luni, sunt glumele tipului de la Magic FM. Dar il iert pentru ca a pus I Want It That Way.
Dupa cinci zile in care am stat cu ochii pe cosmote ca un tigru pe o gazela, m-a linistit un gand dragut. Cosmote-ul fiind telefonul pe care nu l-am reincarcat de opt luni, care de multe ori a asteptat si doua saptamani sa-mi amintesc de el si sa-l bag la incarcat in priza. Acum astept pozele de last thursday night si sper sa nu fac stop cardio-respirator cand am sa le vad, hihihi. 18 ani Raffy 

Scorpions - No One Like You

VIZITATORI