Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Nothing makes me stronger than your fragile heart, part 2

Sometimes we need fantasy to survive the reality. 
Plimbarile in lumina palida a felinarelor pe stradutele incarcate de ceata deasa si intunericul noptii m-au relaxat intotdeauna. Cred ca am lasat un milion de urme pe asfalt in ultimii 11 ani. Cu ai Ioanei, doua milioane. Chiar si lapovita care o simt pe fata este agreabila, desi imi strica parul in primele trei minute. Atunci nimic nu mai tine de realitate. Ciorice sunt de fapt teriantropi, iar cainii sunt varcolaci (e evident de ce nu ne apropiem prea mult de ei). Noi suntem altfel. In atmosfera invaluita de mister, uneori auzi respiratia oamenilor in rarele momente tacute (avem prea multe povesti in minte ca sa fie liniste). Temperatura scazuta ne arata fata usor palida, iar in lumina farurilor unei masini, ochii par infinit de goi. Imaginatia deviaza repede de la realitate. Cred ca asta este unu din marele mistere ale lumii.
*
FLC din nou. Twilight Saga: Breaking Dawn part 2 Forever  Fa-bu-los! Machiajul ei este superb, outfit-urile super frumoase (colantii din poster mi-au captat atentia inca de la prima aparitie), intr-un final este foarte atragatoare. Soundtrack-ul minunat, ceea ce era de asteptat. Amuzant, emotionant, cu mici socuri pe alocuri (cel putin pentru mine) si mandrie pentru cele doua personaje originare din Romania, hihihi. Heyy, trebuie sa recunosti, vampirii Twilight au fost mereu foarte sexy! Abia mi-am putut lua ochii de la Garrett. "If we live through this, i'll follow you anywhere, woman" :)) Just love it! In vacanta de Craciun le voi lua pe toate la rand sa le revizionez Poate citesc si cartile, hihi. Enjoy the music.

Lollipops and candy canes

Me and my bff:
Getting angry (in our heads):
Cand mergem la film (and mom doesn't have to know):
News about Johnny Depp, Robert Downey Jr, Ian Somerhalder, etc:
Bff gets brand new clothes:
Me and my bff part 2:
Cand stiu ca arat bine:
Cand mi se face un compliment:
Cand o prietena imi spune "m-ai uitat":
De ce unii oameni cred ca sunt cu nasul pe sus?
Cand spun cuiva ceva ce sunt sigura ca nu stie:
Cand ma supar:
Cand ma enervez:
Cand mi se spune "tot asa timida esti?"
Paianjeni:
Cand ma apeleaza Sora Urs:
Eu si Sora Urs:
Trecut de miezul noptii, cine merge la magazin?
Cand trebuie sa cunosc o persoana noua:
Cand sunt impresionata:
Prima ora la liceu:
Cand mi se cere parerea:
Cand mi se da dreptate:
Cand imi lipseste un pix cu sclipici:
Cand sunt intrebata "cu dragostea cum stai?":
Ce cred eu despre dragoste:
"Lala Band":
Cand aud o poveste a doua oara:

Do it for the thrill of the rush.

Laughter is timeless, imagination has no age, and dreams are forever. (Walt Disney) 
Lucrurile bune si cele rele se contopesc mai tot timpul, dar atunci cand faci ceva care iti starneste fluturasii in stomac la joaca, aproape ca nu iti dai seama ca cele rele sunt acolo, sunt doar alte piese ale unui puzzle. In plus, fara ele nu ar exista satifactia. Ca atunci cand brusc incepe ploaia. Unii oameni o simt, iar raceala picaturilor nu are prea mare importanta, ea este cea care determina zambetele. Altii doar se uda. Sau cand vezi de la geamul inalt al balconului primii fulgi uriasi de zapada. Astepti sa se asterne si apoi te intinzi sa faci un inger. Frigul este ultima problema cand cauti o portiune curata pe care s-o mananci cand nu mai poti de sete de la atata energie degajata. Exista doua tipuri de copii pe Pamant. Tu si restul lumii. That's the real trouble with the world, too many people grow up. 
Am chef de un concert de jazz. Sau de cateve ore singura cu Michael Buble in casti si mult ceai pentru gatul meu iritat. Stii cum e momentul cand, dupa o saptamana de vorba ragusita si nas infundat, brusc tii se desfunda sinusurile fix in fata unei florarii si te izbesc mirosuri puternice de flori? Mi s-a intamplat azi, aerul era asa taios. Stii de ce intarziu mai mereu? Verific de patru ori daca am luat tot. Si tot de patru ori imi verific si parul.
*
Marti dupa amiaza am indurat iar frigul zilelor posomorate de sfarsit de octomvrie pentru un filmulet la Movieplex (si mancarica pe canapeaua de la ultimul etaj). Ofc, a meritat din plin! Hotel Transylvania este pur si simplu FA-BU-LOS!  O poveste noua, personaje amuzante, multe intamplari comice pe care nu le uiti prea curand. "Coltisor scump", "Mavis pui", "mai intai iti taie picioarele, apoi...iti fura bomboanele!" hihihi. Apoi, dupa ce ne-am saturat, am decis ca ar fi bine sa ne mai rasfatam odata. Next tuesday Wreck-it Ralph Ceva nou si dulce, emotionant. Daca ai vreo indoiala in caz ca nu te dai in vant dupa jocurile video (como yo), las-o deoparte, merita, merita! Disney nu da niciodata gres cand e vorba de filme animate. 
Transport de "dorguri" la cinema: Stai relaxata, dau eu biletele. Mergi incet, fii neutra, nu misca mana, tine geanta dreapta, sa nu cumva sa versi...suuucul! Cand intri la film cu sucul de la McDonald's (in geanta, bineinteles) te simti de parca ai avea asupra ta droguri. Honey, data viitoare luam "Sucupai", am vazut eu la supermarket! :))
P.S. Stii ce este mai bun decat omelette au fromage? Omelette au fromage cu piper! =))

VIZITATORI