Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Oh my God. My heart.

Ei, da-ma prin pesmet si prajeste-ma rumen, partea a doua! :)) Cadoul meu, pentru mine ♥ 

"Do anything, say anything, fuck anything. No excuses, no apologies, no regrets."

Give me something to remember you.

Uneori cred ca ador toamna fortata de faptul ca m-am nascut intr-o zi de septembrie. Imi place racoase usoara care te cuprinde imediat ce iesi din casa, linistea diminetilor de duminica, culorile pale ale frunzelor duse de vant uneori si la geamul apartamentului meu de la etajul 9, chiar si ploile care apar din senin si imi strica parul. Persoana mea, mai egoista cu cateva procente fata de limitele normale, uita de tot cand discutiile devin plictisitoare & desi aude ce se povesteste, nu gaseste un sens. Toate lucrurile intamplate in vacanta mi se deruleaza in minte si mi se face dor de apusurile de iunie si ultimele minute petrecute pe sezlongul din Belona, unde aproape am adormit cu picioarele in apa uitandu-ma la stele.
*
Calatoria mea m-a purtat mai departe decat intentionam si chiar daca mi-am murdarit codita pufoasa, in momentul acesta am nevoie de doua lucruri: un cheeseburger si o ultima seara la 17 ani plina de rasete puternice (sa ma tina tanti Nuta minte cate zile va avea, hihi). Poate dispare si starea mea de agitatie. Cred ca am inceput sa simpatizez orasul acesta (Ploiesti). Cand sunt aici, am chef sa ies la o terasa si sa-mi pierd ore bune in fata unui fresh de portocale in discutii interminabile cu Diana si Adriana. "O pisica, intelegi? O pisica! De ce nu putea lua un gandac? Sau o musca? Ceva ce traiesti doar o zi!" Experienta mea de cinci zile cu pisoiul adus de Suz de pe strada (Mirosila este pe maini bune! Doar ca nu ale mele)  :))
Vreau sa ma trezesc maine dimineata cand apar primele raze printre zidurile caselor, sa vad niste trandafiri si bujori abia infloriti si sa am o stare excelenta toata ziua. Cand ajung acasa am sa le dau cate un nume animalutelor de plus, proaspat spalate la masina de mami, hihi.
*
Acum doua saptamani am vizionat ultimul episod din QueerAsFolk. Transmite multe emotii, mie mi-a placut mult. Are multe faze comice la care am ras copios & il are pe Gale Harold in toata splendoarea sa. Fa-bu-los! Il voi reviziona cand mi se face dor (sau cand ma supara cineva, atunci il pun pe tv sa vada toti cum se "asa si pe dincolo", haha) "So the thumpa, thumpa continues. It always will. No matter what happens, no matter who's president. As our lady of disco, the divine Miss Gloria Gaynor, has always sung to us: we will survive!"
Save the last dance for me - The Drifters
 

VIZITATORI