Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Midnight summer dream.

Am luat o pauza de la rasfoirea vechilor benzi desenate (W.I.T.C.H. de dragul vremurilor trecute, le-am scos pe toate si mi-am facut testele & nu am nicio idee unde ar putea fi cele cu Spider-Man!), ca sa stau in inserarea placuta si sa urmaresc orasul cum se pregateste pentru orele noptii. Bucurestiul este acum orasul noptii, mereu are o viata de noapte zgomotoasa si colorata. Am stat pe un scaun si am ascultat iar melodia care imi promite somn linistit de mai bine de saptamana, apoi am revenit in sufragerie pentru o portie mare de inghetata de vanilie cu biscuitei si dulceata de visine (facuta de mama). Starea mea de selfish, heartless bitch s-a risipit aproape complet, in ciuda sentimentului apasator de "keep up the good work!" Sunt bine dispusa si atat de relaxata incat, daca inima mea ar bate mai incet, as fi moarta. 
*
Daca este vacanta, inseamna ca reincepe maratonul de filme, asa ca m-am delectat cu cateva: Van Helsing (a doua oara. Chiar imi place, este foarte bine regizat si nu ma plictiseste nicio clipa), Edge Of Seventeen (trebuia sa-l vad cat inca mai am 17,nu?), The Hangover part II (genial, asemenea celui precedent, merita din plin) & Project X (o multime de faze comice tipice adolescentilor care m-au facut sa rad atat de tare, ca a trebuit sa pun pauza pana mi-am revenit). TrueBlood, Teen Wolf, Supernatural, Friends. Toate incluse in colectia de vara.
Desi planurile pentru weekend au fost date peste cap, vizita la tara a fost chiar amuzanta. Pe durata scurtei plimbari pe campie, am demonstrat inca o data ca vechile mele cunostinte in ale spionajului au fost imperios necesare, pentru a scapa din raza vizuala a inamicului, pe care l-am crezut mai intai pui de urs, apoi lup. Era un maidanez. Cireasa de pe tort, Inaltimea Sa, GPS-ul: Respectati limita de viteza! Dupa trei minute din nou "repectati limita de viteza" si din nou peste cinci minute "rldv", alte doua minute "rldv!"
Laur: Dar cat e fa limita, 5 km la ora?! Aproximativ 40 min de liniste, apoi intr-un sat "rldv!"
Laur: Mmm, mi-era dor de tine! Si evident "Pus-ai fainoșag? Pus!" =))

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI