Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

A Kind Of Magic

M-as putea dezlipi oricand de atmosfera ultimelor doua saptamani de liceu. Este perioada in care sunt foarte rece, gandurile imi zboara in orice clipa departe si nu-mi dau seama ce prostii scot pe gura. Observ lucruri banale si mi se face pofta de somn cand port o discutie doar ca sa fiu amabila. Doamnelor si domnilor, avem dovada ca a face pe cineva fericit, cauzeaza greata. Lucrul cel mai dragut care s-a intamplat saptamana asta, a fost ca am reusit sa desenez ceva dupa multe luni in care nu mi-am mai murdarit mainile si bluzele cu mina de creion. Doua ore pe o paturica in balcon cu niste cappuccino, banane si muzica: o ora jumate de lucru (nici nu mi-am dat seama), cealalta jumatate de smiorcait pentru ca nu semana cu acea persoana. Se spune ca iti pui o parte din tine in desen, cred ca tocmai am descoperit ce pun eu, ochii mari. Hmm, m-am simtit bine si m-a amuzat ca in cele din urma a iesit frumusel. It's a kind of magic.
*
Marti am celebrat traditia lunara FLC (film la cinema) alturi de Ioana si ne-am decis sa ne ispitim cu Umbre Intunecate & Dictatorul. Minunate alegeri! Johnny a fost ca de obicei genial ca actor, foarte atragator si amuzant. Si un gentleman, bineinteles! "You may strategically place your wonderful lips upon my posterior and kiss it repeatedly!" :))
A fost ceva de asteptat pana incepea al doilea film, asa ca ne-am luat un meniu de la Mc, DAR de data aceasta prostutul care ne-a luat comanda ne-a dat Lipton. Judecand dupa urmari, cu siguranta nu era doar ceai simplu. Sper ca resetele noastre nu au fost prea zgomotoase, sau cel putin, sa nu fi deranjat. Heyy, ramane cum am stabilit! De Craciun, le cantam parintilor! Cand sfintii vin marsaluiiiiim, as vre sa fiu si eu cu ei, cand sfintii vin marsaluim! :))
Cu "privirea HD activata", Dictatorul a fost super, m-a amuzat teribil. Imi place foarte mult cand au accentul oriental. Aladeen motherfuckerrr! 
Queen - A Kind Of Magic

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI