Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

I Don't Wanna Know

Se spune ca orice lucru bun in viata este ilegal, imoral sau ingrasa. Cred ca aceasta afirmatie este valabila doar in cazul celor mai bune lucruri (cum ar fi cartofiorii, pizza de duminica, cremsnitul de vineri, inghetata de luni dupa amiaza, polonezii de la Minimal, shaorma pe care o cumpar cu Georgiana o data la cateva luni de pofta si, taman atunci! se gasesc niste tipi draguti sa ne dea sfatul anului "fetelor, nu mai bine va faceati o salata?". Poti fugi de tentatii, dar incet, sa te poata ajunge). Dar cand vine vorba de micile placeri vinovate ale fiecarei persoane, atunci citatul este anulat, rupt in bucati si aruncat la gunoi. De cele mai multe ori, lucrurile cele mai banale imi imbunatatesc starea de spirit. Cum ar fi pasarile care s-au trezit odata cu mine, la prima ora a diminetii. In decursul unei nopti albe in care tot ce am facut a fost sa ma holbez la un tablou si sa stau cu patura in cap, am reusit sa atipesc de doua ori (ura!). 05:01 "Wakei, wakei Bitch!" Dupa un film stupid la tv si un dus lung, m-am delectat cu cateva episoade din F·R·I·E·N·D·S  Inca nu am terminat de vizionat sezonul unu, dar te prinde inca de la primul episod. Actorii sunt foarte buni si foarte simpatici & dupa ce ii vezi jucand ii placi si mai mult. Sunt amuzanti, iar dupa cinci sezoane de Gossip Girl friendship, parca iti arata ce inseamna prietenia adevarata. 
Aseara am reluat traditia cu vizita de duminica seara a Georgianei. Twilight: Eclipse, pizza, cico, discutii despre Eurovision, Te Cunosc De Undeva, scena cu ultimul cuvant din Dracula Un Mort Iubaret "I see Van Helsing that you are a man who likes to have the last word. I will not be drawn into such a childish exercise...paloshtoi! Haha, it is immature to me who has the last word...polotnik!" (preferata mea), despre ProTv HD pe care ea inca nu il are si multe altele. Acum sunt curioasa daca urmeaza sa mi se faca somn, sau voi fi foarte energica.


"Alright, somebody kiss me, it's midnight! Somebody kiss me!" & ChandlerJoey moment :))))

(Track: 12) Dr. John - I Don't Wanna Know

2 comentarii:

Eu cand am cumparat polonezi de la Minimal am crezut ca e coca cu un polonez (cremvust dinala mare) in ea:)) apoi mi-am dat seama ca e ceva dulce

<3

 

HaHaaa:)) , mie imi place ca este moaaaale :">
Pupicuti :* ♥ :*

 

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI