Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Who said nights were for sleep?

"If you can make a girl laugh, you can make her do anything." (Marilyn Monroe)
Ai vazut vreodata bulevardul iarna, tarziu in noapte, cu nimeni altcineva in afara de tine care sa lase urme in zapada neatinsa? Cum te invaluie un aer rece, pasesti apasat in pantofii pe care ai rezistat ore bune, iar umbra ta se plimba peste sclipiciul argintiu. Atunci cand orasul se odihneste in sfarsit, atmosfera este linistita, iar catelul din coltul blocului te simte si latra pana te recunoaste.  Am crezut ca am sa inghet de frig in rochie si palton, dar abia daca am simtit putin frigul. Mi-au degerat patru degete! Fireste au crescut la loc! Ma intorceam de la majoratul Rafaelei. Seara aceea de joi m-a facut sa trec rapid prin multe stari. Cred ca as fi putut termina bolul cu alune cand eram frustrata, iar unicul gand era "E plin de gaozari la petrecerea asta!" daca nu ma inveselea el, hihi.
Iti amintesti acele momente din copilarie cand cineva iti cumpara ceva ce nu prea te incanta, dar iti statea gandul doar la acel lucru, incat in maxim trei zile il doreai? Cam asa sunt acum. Plus ceva oboseala provocata de raceala si noaptea alba, in care am avut noroc daca am dormit trei ore pe langa motait, numarat oi, holbat la pereti si gandurile frumoase (metoda de a adormi mai repede de cand eram mica), gatul foarte iritat si niciun chef sa ies din casa pe o vreme ca asta; "meteo: temperatura este ceva mai ridicata azi, -11 grade!" UraRaza de soare de la noua si un sfert s-a retras de pe birou cu doua minute in urma, iar ciocolata calda s-a racit de tot. Dar cireasa de pe gunoi a aceste minunate zi de luni, sunt glumele tipului de la Magic FM. Dar il iert pentru ca a pus I Want It That Way.
Dupa cinci zile in care am stat cu ochii pe cosmote ca un tigru pe o gazela, m-a linistit un gand dragut. Cosmote-ul fiind telefonul pe care nu l-am reincarcat de opt luni, care de multe ori a asteptat si doua saptamani sa-mi amintesc de el si sa-l bag la incarcat in priza. Acum astept pozele de last thursday night si sper sa nu fac stop cardio-respirator cand am sa le vad, hihihi. 18 ani Raffy 

Scorpions - No One Like You

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI