Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Time Is Running Out

Sa-ti spun ceva, ma asculti, Louie? "Umpleti hartia cu ce ai in adancul inimii" William Wordsworth. So, excuse me while i kiss the sky! Esti liber sa scrii ce doresti, sa te repeti si de zece ori daca vrei.
Hello stranger! Muse, nesquik, multe minute peste miezul noptii, multa pofta de somn si dor de timp liber.Melancolia de dupa sarbatori s-a dus, bradul tot in sufragerie e. De la balcon vad alb (a nins putin), luminitele albastre de la alarmele masinilor parcate pe alee si cele cateva instalatii ramase pe blocul de vis a vis. Am insirat pe podea caietele si dosarele cu toate schitele mele sa le rasfoiesc mai tarziu, iar posterul cu True Blood a cazut peste cele cinci volume citite (sunt asa o lenesa).
Timpul a trecut repede saptamana asta. Am rontait Joe, m-am amuzat cu Ioana si am ascultat incontinuu Enrique Iglesias si Laura Pausini. Ma gandeam ca Alex a spus in gluma ca uitase sa si scrie in vacanta, dar de fapt este foarte adevarat. Am scris ca o batrana toata lectia lui Flosnel, hihihi
Ieri am vizionat Puss In Boots (imi place mult cum suna) cu cea mai draguta sora ursulet si nu-mi pot scoate din minte fazele amuzante. E super dragalas. Cel mai tare e motanul care exclama de vreo trei ori "ooo!" E genial. Azi am ajuns acasa cu turturi la nas, am luat ceva mancare, m-am asezat in fotoliu si am pus Horrible Bosses. Suuper tare! Tipii sunt foarte amuzanti, am fost pe spate de ras.
Vineri am liber, poate merg la cinema, asa sa pastrez traditia filmului de vineri dupa amiaza. Sau poate dorm cat vreau si mai citesc ceva. Btw, merci Irma. Sweet dreams.




P.S. This isn't beautiful! Ai combinat prea multe postari, scumpo.Stiu, vara am mai multe ideei, dar e amalgam.
http://singeriaulacrimi.blogspot.com/2011/08/this-is-beautifuldont-wake-me-cause-im.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI