Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

And I ran when I shoulda walked

Calatoria cu trenul a fost doar un fel de-a mai lungi the good feelin that I never,never,never, never had before. Au mai trecut cateva ore si mult replay pentru Good Feeling (Best New Year Song) si Shoulda. La naiba cu primele zile de ianuarie! Toata distractia a trecut, te intorci acasa cu trenul , dupa ce te ustura inima pentru banii de bilete la clasa 1. Parca as fi intr-o mahmureala totala. N-am pofta de mancare, abia daca am baut un pic din cafeaua cu lapte pe care mi-a facut-o Georgi si nici alune nu mai sunt. Sunt plictisita si molesita dupa 11 ore de somn si arat ca pixul (gen Cruella). Simt ca viata mea nu are spontaneitate. Ca si cum totul trece asa repede pe langa mine, ca timpul zici ca se opreste. Cateodata nu pot sa cred ce prostii scot pe gura. Atunci cand vorbesc cu o persoana noua (in rarele momente), naiba stie despre ce, ochii imi fug prin camera, in timp ce gura da frau liber gandurilor si cuvintele aluneca usor, imi imaginez lucrurile din viata care nu s-au intamplat si toate lucrurile ca s-ar fi putut intampla. Cam nepoliticos, stiu.
*
Dar cum timpul trece repede, l-am umplut cu momente placute alaturi de Georgiana, ceva pizza, clatite cu ciocolata, cocarica si nano sticluta Mozart chocolate cream, pentru care m-au luat durerile de cap pana am deschis-o. Fir-ar el de dop! Un fleac, l-am ciuruit, hahaha.
Iar azi, Sherlock Holmes: A Game Of Shadows la Movieplex cu Ioana. Ge-ni-al! Super amuzant (Unde arde? Germania nu pleaca nicaieri!!) & mi-a placut coloana sonora. Merita, chiar daca intarzii zece minute! So babyy, spune-mi daca vreeei, daca vrei sa stai pe banii mei de film :)) 
Jamie Woon - Shoulda  
   

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI