Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Cold December Night

Aloha! Heyy, Lion King, apa plata, un ceiut si multe fructe (de la Mosu). Pe langa alte cateva chestii, o ciocolatica si multe fructe. Anul asta m-a cam pus la dieta pe persoana fizica. Oh, stai, ce vad pe masa? Cumva un pachet mare de biscuiti de dieta? :))
Dimineti de decembrie cu aroma de cappuccino cu alune, Milka alpine milk, frisca si niste kiwi la 8am. Am ascultat albumul lui Michael Bublé "Christmas" (pe care mi l-a pus la dispozitie Alex asa de Mos Nicolae) si pot sa spun ca il ador. Vocea sa este incredibil de linistitoare 
Nici nu stiu de cand stau aici, vizionand Viata cu Louie (uneori doar ascult, pentru ca stiu destul de bine ce se intampla). Tocmai am incercat noul ulei de corp si cel parfumat cu aroma de Ylang-Ylang. Poate asa, reusesc si eu sa termin cartea & poate nu isi va da Georgi seama ca l-am folosit si pe cel cu miros de brad (il pastreaza pentru momentul "Ne luam braduuut, Ne luam braduuut"). 
*
Este decembrie de sase zile, iar eu n-am nimic de spus. N-am mers nicaieri, n-am facut nimic spontan (poate doar sa ma ridic din patutul calduros, sa raspund la telefon la 8 dimineata! Dumnezeule, aceasta este o ora imposibila, cum sa suni atunci?). Am stat acasa. Am stat si mi-am petrecut orele libere dormind ca un dromader! Oare nu sunt si eu om? Nu merit sa fiu invitata la un patinoar? Sa simt ca ametesc pe un vals nemuritor (si pe patinele inchiriate, usor inconfortabile)? :)) I know, I know. Sometimes I'm so funny!! Joke. Aloha!

♫ Michael Bublè ~ Cold December Night ♫

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI