Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Saturday cocktail

Ascultam radio Magic FM. La un moment dat, iau cana cu cappuccino caldut si un biscuite. Aveam mainile reci (si inca le am), asa ca am apucat cana strans, sa mi le incalzesc un pic. Am inceput sa ma gandesc la o plimbare prin oras, iarna si, cum numai un ceiut sau vin fiert ar putea sa ne mai incalzeasca atunci. Si cum un paznic vine si ne intreaba, de ce mai stam acolo, cand inauntru e cald, iar afara e sfarsit de decembrie. Raspunsul: pentru ca este frumos. Apoi mi-a zburat gandul la politistii din Romana, carora le-am urat La Multi Ani, in graba sprea party-ul de pe Caderea Bastiliei. Era galagie. Gloantele zburau, bombele explodau, camaradul Peterson pierde un picior! Fireste, nu al lui! STAI, erau doar artificii; cateva secunde peste 00:00. adica 1.1.11! Revelionul frate! M-a prins alergand ca o nebuna pe strazile Bucurestiului si, uite ca ce se spune este adevarat! Cum te prinde miezul noptii, asa vei fi tot anul. Deci:  goana pe strazi, parul aranjat dar putin ravasit de vant, de mana cu sor-mea, oameni amabili in jur, intr-un final ajunse la destinatie, ni se inmaneaza niste whiskey si pac! oboseala, buze rosii, amici si in cele din urma distractie. 
Ce s-a intamplat restul anului? Intarziere la prima ora aproape zilnic (am fost mereu iertata), fire de par rebele (vant puternic, coafura rezista), party-uri, distractie cu amicii, a lit bit of drinks, obosita mai tot timpul de cand am inceput a11a, a aparut un nou Nivea Lips Care cu ciresele, iar sor-mea sta cu mine de aproape o luna! Plus saptamana trecuta am avut parte de atata bunatate (din partea mea si a celor din jur) ca la un moment, dat mi-au dat lacrimile. Incredibil, domnule. Mai incredibil ca Neverland! Hihihii.
Tocmai am auzit la radio ca in cateva zile, vom atinge numarul de 7.000.000.000 si mi-am amintit o intrebare(nu a mea), pusa profei de geografie. "Cate kilograme are Pamantul?" :))
See you later.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI