Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Feel like the color Blue.


Aloha! In mod normal, as fi inceput insirand toate nemultumirile legate de programul scolar (si nu numai). Dar dupa un iaurt cu capsuni, o banana si primul episod al sezonului trei din Jurnalele Vampirilor, ma simt mai bine! Dupa ce l-am vazut pe Damon in action, uh la la <3
Azi a fost un picut mai racoare de dimineata. Ah, abia astept luna noiembrie. Atmosfera, lucruri simple, un alt motiv de inveselire. Da, vorbesc despre Breaking Down part 1!  Frate, un piculet mai repede s-ar putea misca si ei? Imbatranesc aici pana vad sfarsitul!
*
Heyy, sa-ti mai spun o poveste, Louie! Acum doua zile era sa fac stop, cardiac dupa stop cardiac! Cautam ceva, si ce crezi ca gasesc, domnule? O poza recenta cu Bill Kaulitz (marea mea iubire din clasa a saptea). Cum ultima poza cu el pe care o vazusem era una intr-o revista de la nu stiu ce prezentare de moda (unde un picioar de-al lui era cat mana mea) am fost socata. Socata, iti spun! Okay, outfit-ul lui era superb, mi-a placut foarte mult. Intotdeauna a stiut ce sa poarte. Apoi am ascultat cateva melodii ale lor, asa, de dragul vremurilor trecute & imi cam place Hurricanes And Suns, hihi.

Well, see you later. Sweet dreams :*

1 comentarii:

Damon a facut tot episodul <3

 

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI