Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

You want the moves like Jagger

Aloha! Uh, ultimele trei zile de vară, iar vocea mea pare a fi un răget de leu. Puţin răguşită şi totuşi, nu m-ar deranja să fie aşa mereu, hihi.  
Abia aştept să ajung in Bucureşti. Îmi place aici, dar îmi este dor de magazinul non-stop de unde obişnuiam să iau sifon cu mulţi, mulţi ani in urmă, să văd un film la cinema şi zău aşa, pică rangul dacă mă scoate şi pe mine cineva la o prajitură?! Planurile programate cu multă grija într-o zi de luni uşor calduţă, dar nelipsita de-o scurtă ploicica, sunt încă netăiate de pe listă. Dacă stelele pe care am reuşit să le surprind cazând uşor de pe cer au un pic de magie, ar fi bine să-şi facă treaba!

Zilele au trecut mult prea repede, abia daca imi mai amintesc momentele de care am ras pana m-a durut burta (bine, bine imi amintesc), macar stiu ca am amuzat cateva persoane cu rasul meu colorat. Plus melodiile super dragute pe care le descopar, stand degeaba, ceva ce se intampla in fiecare vara. Uh, Adam este bun, bun, bun in Moves Like Jagger. Replay, replay!



P.s. Happy birthday, wonderful soul! Love you forever, Angel 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI