Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

You can try on anything for free

Bonsoir cherie. Ah, ce n-as da pentru o prajitura pufoasa si putina inspiratie. Cineva care sa se joace in parul meu (de patru ori mai scurt), in timp ce mi-ar spune povesti pe care numai eu le-as crede. Noptile sunt atat de scurte acum, nici nu stii cand apar zorii. Si ma gandesc ca o nebuna la o gramada de prostii, ca mi se amesteca toate, iar la un moment dat uit aproape tot. Sau nu vreau eu sa mi le mai amintesc. Oricum, sunt ale mele. Si sunt mai nepasatoare cu ele decat cu vorbele unei noi cunostinte, care incearca de prima data, sa ma faca sa spun ceva dragut. 
*
Heyy, ieri am iesit sa ma plimb cu Georgiana. Dupa ce am luat cea mai buna decizie a zilei si ni s-a facut sete, bancuta noastra a devenit foarte vesela. Prajituri, miros placut, ceva de rontait, rasete, bagaje si mult fum. E placut cand un strain se simte bine in compania ta. Apoi o plimbarica, niste inghetata, niste amintiri, barfe si inapoi acasa. 
Sper ca maine sa desenez ceva. M-am plictisit, plus ca mi-e un pic dor. Poate cateva episoade din Viata cu Louie vor imbunatati atmosfera pana mai tarziu. Sunt curioasa cum arata un rasarit in Bucuresti. Uneori, cand ma plimb pe stradute si ajung aproape de Cocosul Rosu (un restaurant) in fata mea se intinde o strada prafuita, usor la vale, care lasa sa se vada apusul. E foarte dragut. Intr-o zi trebuie sa merg cu cineva undeva unde sa pot vadea si rasaritul. Hihi. Imi place asa mult acum sa ma joc cu parul. In fine si inainte sa-l tund; de cate ori incerc sa-l mangai, dau in gol, dar fiind asa micut nu se mai incurca cand plimb mana de jos pana sus. E amuzant. Si totusi nu-mi vine sa cred cat de scurt este. 
Alor, bonne nuit a tout le monde. Enjoy my song, hihi.

Jamie Woon - Street
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI