Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Si-atunci ies afara, e vant si este vara.

Aloha Se pare ca minunatele zile de vara sunt tot mai putine. Fiecare se umple cu clipe amuzante, pe care sper sa nu le uit. Uneori, cand vreau sa tin minte ceva, scriu in jurnalul vechi. Acum am nevoie de unul nou. Daca te bucuri de unele lucruri, se transforma in amintiri speciale;  plus ca e super sa le citesti dupa ceva timp cand te va apuca un ras necontrolat si un gand matur. Sunt  atatea chestii de care am nevoie cand sunt plecata de acasa! Daca ma gandesc bine, nu am nevoie de ele, doar ca sufletul meu: pretentios,  simandicos, ofticos, suparacios, nebun de alb (restul caracterizarii, o gasesti la colegul de banca) le vrea atunci cand le pierd, sau sunt plecata. Lasandu-le de-o parte, pe cele la care ma gandesc, pe care trebuie sa le  cumpar, si sa le fac. Chestii micute, putin importante, de aceea  le tot aman.
*
In fine, eu sunt in Ploiesti, orasul in care, lumea obisnuieste sa iasa la terasa, unde gasesti cinematografe pe strada si te poti plimba cat vrei, pe bulevardul cu castani. Momentan, beau un cico si ascult muzica. E soare, o usoara briza si daca stau mai mult de doua minute afara, incep sa vad verde.
Heyy, stii la ce ma gandeam? Sa fac un playlist cu melodiile care-mi placeau cand eram Furtuna (X-Men), Will (W.I.T.C.H.), Clover (Totally Spies), Pisicuta Alba (imaginatia mea). Ar fi amuzant, hihi. Aloha

Janet Jackson - That's The Way Love Goes

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI