Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

She’s a dirty dirty dancer, never ever lonely

Alohaaa  Hehe tocmai m-am trezit si ascult melodia care nu mi-a dat pace tot weekend-ul. Dirty Dancer a dragutului meu Enrique, hihi. Okay, unul din ei, am o colectie frumusica. Btw, duminica dimineata la 06:30 am facut repede un dus si am plecat la Ploiesti pentru un gratar in familie. & desi dormisem doar doua ore tot am ras pana m-a durut burta. Dupa o vesnicie de plictiseala, cred ca meritam putina atentie.
Am iesit din saptamana cu restrictie pana la ora 14:00 si inca mai am de vizionat jumatate dintr-un film alaturi de Georgiana. Am promis ca nu ma uit singura. In schimb am vazut The Curious Case Of Benjamin Button. Cu...cu..? Coreeect, Brad Pitt! Mi-a placut perioada in care a trait; ani foarte interesanti, exceptand sfarsitul care a fost trist. Dar zau ca ar trebui sa-ti faci timp sa-l vezi. Merita din plin. E un film unic.
Aah, momentan ma relaxez alaturi de un cico si rasfoiesc un jurnal vechi, in care tocmai am povestit visul ciudat care l-am avut inainte sa sune fixul. Am citit niste chestii scrise de mine anul trecut. Gosh, chiar trebuie sa ard jurnalul ala.
Peace and Love.
Enrique Iglesias, Usher - Dirty Dancer ft. Lil Wayne MP3 Download

9 comentarii:

Niciodata nu am apucat sa vad finalul de la The Curios Case... l-am vazut de 3 ori si nici acum nu stiu cum se termina:))

 

ai stricat magia sfarsitului...poate apucam sa il vad intr-o zi:-w

 

[-( acum nu mai am de ce sa ma plang ca nu stiu cum s-a terminat

 

pai tot tu mi-ai spulberat visul...eu credeam ca el incepe sa imbatraneasca la loc:P

 

sa nu exageram. deja nu mai era Brad in rol! =))) >:D<

 

a jucat si el 3 secvente (alea hot):> si atat...restul...traisca tehnologia

 

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI