Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Best Of Joy

 Aloha seara placuta de vineri. Heyy 21:31 si nu este bezna. Atmosfera perfecta pentru convorbiri nesfarsite intre prietene, in fata blocului, la racorica, in compania playlist-ului telefonului, suculet de temperatura potrivita, ceva de rontait, plus clasicul miros de iarba si parfumurile noastre discrete plutind usor in adierea ultimelor minute din zi. Daca isi mai aminteste cineva. 
Visez prea mult cu ochii deschisi. Merg pe strada si aproape ca lovesc pe cineva gandindu-ma la visul ciudat intrerupt de alarma de dimineata, felul in care imi sta parul sau pur si simplu lucruri ce as vrea sa se intample. Uneori cred ca iubesc oamenii, pentru ca ador sa ii privesc. Pe toti. Fizionomia, reactiile, zambetele lor atunci cand isi dau seama ca sunt priviti, pe care, nu  reusesc sa le retin, caci incetez sa ma mai uit imediat ce o fac si ei. Vad atatea persoane zilnic, cred ca am depasit cu mult timp in urma 1 000 000. Si sunt momente in care nu-i suport. Chiar de e doar o zi ghinionista, chiar de sunt eu obosita, gandurile zboara departe, in acele momente i-as impusca. Noroc ca reusesc sa raman calma. Si ca n-am vreo arma in buzunar. Sau ca n-am buzunare incapatoare :))
*
Dupa cateva saptamani, am mai dormit si eu dupa amiaza. De vreo trei zile, cate trei ore. Rezultatul? Ioana: Ce frumoasa esti azi colega >:D< Hihi. Deci odihniti-va dragelor, somnul de frumusete e foarte important, mai ales daca inveti de dimineata, liceul este depaste si te treziti la 05:45 a.m. :*
Ah, anime-urile astea ma fac sa o iau razna. Iar am urmarit 13 episoade vreo sase ore la rand. Dar povestea era asa draguta, iar eu sunt atat de curioasa. Uh, Love, Love, Love!! Hihi make me shining Gravitation ;;) Si poti sa spui ca-mi pierd timpul, ca mie tot imi face placere sa le urmaresc. 
Asa mult imi place cand fac un lucru diferit, cand iubesc ceva ce tu nu iubesti. 
Hehe, see you later. Peace and Love.

Michael Jackson - best of joy (audio HQ) MP3 Download



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI