Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Love, Life, Easter

Heyy Paste fericit! Cam tarzior, dar am fost plecata. Ah gratarele peste gratarele, familie, cozonacel, glume, atmosfera frumoasa si de asemenea vreme frumoasa. Ce bine. Eh, am ratat eu o super distractie la padure, dar sa lasam cele rele cu cele rele, oricum a fost frumos. (A avut grija Lady D sa-mi povesteasca cu lux de amanunte) Am fost asa lenesa in vacanta asta. Adormit tarziu, trezit tarziu. Nici nu am continuat sa vizionez Drrr, am ramas la episodul 16. Hihiii ce-mi place melodia. Trust me, trust me:>
Acum sunt in Bucuresti. In continuare imi e lene sa cobor si pana la magazin sa-mi iau niste cico si ceva de rontait. As putea spune ca a fost o zi plina doar pentru ca mi-am schimbat dispozitia mai des decat sosetele: Calma, plictisita, un pic nervoasa iar acum mi-am adus aminte de melodia Now You're Gone a lui Basshunter si o tot ascult. Now you're gone I realize my love for you was strong And I miss you here now you’re gone.
Am pus o noua tema la Chrome si e super draguta. Cu floricele. Pe masa au ramas desenele Anei, alaturi de cariocile si creioanele mele colorate. Uf si  maine incepe scoala. Vreau sa treaca foarte repede primavara. De fapt ce tot spun, toate zbor si pleaca, dar nu mai am rabdare. Si cand ma gandesc ca imbatranesc si eu pe zi ce trece. Uh, toamna asta 17. Este okay. As vrea s-o tin tot intr-o vacanta. De ce cand mai e putin pana sa se intample ceva, nu mai ai deloc rabdare?
 20:00. Esti iremediabil! Heyy Ioana, spuneai cumva ca stai si saptamana asta acasa? Deci maine nu vei fi obosita sa iesim si noi putintel. Mai ales ca acum face poze frumoase aparatul. Trebuie sa recuperam. Eh, tot cu Now You're Gone. Imi aduce aminte de ultimele minute in "Lulu's Pub" (bineinteles ca asa ii spun doar eu) care m-au facut sa am un zambet pana la urechi tot drumul spre casa. Cu toate ca era frigut, intuneric si aproape 03:00. Ah, nu m-as mai fi miscat de acolo! Chiar m-a inveselit. Trebuia facuta o poza, dar na, altii nu aveau chef!
Aloha :-*

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI