Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Each Time You Break My Heart

You were mine, you were mine Yeah Omg i'm in love ;;)
Try to make me sneeze, i'll catch your breath and keep it in my heart!

Love, Life, Easter

Heyy Paste fericit! Cam tarzior, dar am fost plecata. Ah gratarele peste gratarele, familie, cozonacel, glume, atmosfera frumoasa si de asemenea vreme frumoasa. Ce bine. Eh, am ratat eu o super distractie la padure, dar sa lasam cele rele cu cele rele, oricum a fost frumos. (A avut grija Lady D sa-mi povesteasca cu lux de amanunte) Am fost asa lenesa in vacanta asta. Adormit tarziu, trezit tarziu. Nici nu am continuat sa vizionez Drrr, am ramas la episodul 16. Hihiii ce-mi place melodia. Trust me, trust me:>
Acum sunt in Bucuresti. In continuare imi e lene sa cobor si pana la magazin sa-mi iau niste cico si ceva de rontait. As putea spune ca a fost o zi plina doar pentru ca mi-am schimbat dispozitia mai des decat sosetele: Calma, plictisita, un pic nervoasa iar acum mi-am adus aminte de melodia Now You're Gone a lui Basshunter si o tot ascult. Now you're gone I realize my love for you was strong And I miss you here now you’re gone.
Am pus o noua tema la Chrome si e super draguta. Cu floricele. Pe masa au ramas desenele Anei, alaturi de cariocile si creioanele mele colorate. Uf si  maine incepe scoala. Vreau sa treaca foarte repede primavara. De fapt ce tot spun, toate zbor si pleaca, dar nu mai am rabdare. Si cand ma gandesc ca imbatranesc si eu pe zi ce trece. Uh, toamna asta 17. Este okay. As vrea s-o tin tot intr-o vacanta. De ce cand mai e putin pana sa se intample ceva, nu mai ai deloc rabdare?
 20:00. Esti iremediabil! Heyy Ioana, spuneai cumva ca stai si saptamana asta acasa? Deci maine nu vei fi obosita sa iesim si noi putintel. Mai ales ca acum face poze frumoase aparatul. Trebuie sa recuperam. Eh, tot cu Now You're Gone. Imi aduce aminte de ultimele minute in "Lulu's Pub" (bineinteles ca asa ii spun doar eu) care m-au facut sa am un zambet pana la urechi tot drumul spre casa. Cu toate ca era frigut, intuneric si aproape 03:00. Ah, nu m-as mai fi miscat de acolo! Chiar m-a inveselit. Trebuia facuta o poza, dar na, altii nu aveau chef!
Aloha :-*

Ce zici, mancam bomboana pe ascuns?

 
Eh, uite cum incepe o zi ghinionista: Trezire la prima ora a diminetii pentru ca imi era sete, vis la metrou in asteptarea lui Dristor 2 in compania unei balerine cu o ciudata atractie fata de mine, apa rece in primele cinci minute, varsat cappuccino pe usa si pe mine, o suvita in cana cu lapte si multe eventuale cazaturi. Dar muzica rezolva totul. Plus doua filme alaturi de Georgi, biscuitei, niste rondele si suculet. Da, tot in fotoliul in care stam ca doua pixuri! Si o bombonica ferrero rocher cam topita, pe care intr-un mod cat se poate de nepoliticos am refuzat sa o impartim cu micuta mea verisoara aflata in vizita. Eh, haide ca i-am printat poze sa le coloreze. By the way, tocmai ce mi-am dat seama ca filmul vizionat in 2005 (al carui nume incercam sa-l gasesc), era Final Destination 2. Am aflat asta pentru ca le-am luat la rand. Cel putin, asa ne propusesem. Mai avem 3 si 5. Poate voi face eu o aroganta si am sa-l vizionez pe 3 de una singura azi, ca tot ma plictisesc si nu am chef de iesit. Unii chiar nu pricep; frate, in weekend si vacanta nu ma cauta, te bazai eu! Bineinteles, exceptie persoanele mele speciale >:D<
*
Uh, i'm in love with If I had you, that would be the only thing I'd ever need, if i had you, life would be a party it'd be ecstasy. Hihiii. Nici nu mai e nevoie sa mentionez For Your Entertainment, aceasta mi-a placut de cand am ascultat-o pentru prima data si nu ma mai satur de ea. Uh, Adam, i'm bored, i need to be entertained :>
Aseara am gasit episoadele unui anime, oh la la. Sunt superbe personajele. Foarte frumos desenate si ale naibii de sexy. Sunt la episodul 5. L-am descoperit intamplator. Cautam o poza draguta cu Loveless si, ia te uita ce placintei. Dupa un timp, am descoperit ca se numeste Durarara  Hihiii. 
P.S. Multumesc ca ai venit cu mine, scumpo:-* Dar, ai uitat cartea pe canapea.
Ah, deja 17:22, nu creeeed! Trece prea repede vacanta. Uh, inca putina rabdare si vine vara, care trebuie sa fie cea mai super, clar!
Aloha 

White vintage

"E bizantina si apuseana, trandava si vioaie, zambitoare si posomorata, 
dornica de schimbari si infipta in trecut."
*
In cateva ore se sfarseste  ziua mea speciala. O zi plina de plimbari si placeri vinovate, alaturi de Ioana si nelipsitul c'est magnifique. Ne-am plimbat pe la Univesitate, Piata Romană, pe Calea Victoriei, care, Dumnezeule, mare mai este. Si parca eram niste turisti nestiutori, dornici de a cunoaste Bucurestiul, odata numit Micul Paris. 
Ah, sunt narcotizata de mister. Hmm, poate o fantoma isi facea veacul prin casa aceea minunata ce te intimpina imediat ce iesi de la metrou. Poate un vampir, un conte? Strada era de o stralucire aparte, lumea era grabita; din cand in cand, erau pornite stropitorile de pe bulevardul care, cu grija adaposteste de ploaia rece, ce a mai ramas dupa atata timp si amintirile celor ce odata au simtit rafinamentul extrem. Si te izbea un miros inconfundabil de zambile si iarba proaspat taiata. Atmosfera era atat de placuta, incat nimeni nu indraznea s-o risipeasca. In graba lor, nu ezitau sa-ti dea cateva informatii, scurte, dar de inteles, pe un ton cat se poate de politicos si calm. Si ma intrebam daca visez, caci in acele momente, nu-mi statea mintea decat la minunata viata din 1910. Atata eleganta si politete. Sensibilitate si gingasie. Intradevar si mai grea, dar stralucitoare!

Ne-am uitat la orarul catorva muzee si ne-am facut planuri pentru vara. Am mers atat de mult ca ne-am invartit in cerc.  Ne-a prin si ploaia, noroc ca eram vis a vis de muzeu si ne-am adapostit acolo. Picioarele noastre abia se mai miscau, de nevoie, spre Mc. Hihi. Hey, Ioana, ce zici de anii 50? Perfecti! (But my fav - the 80s) Si discutii peste discutii, ca daca nu am barfi, nu am mai povesti. De la intamplari penibile in autobuz si metrou, la "aseara n-am avut apa calda!".
La vara va fi mai frumos. Caldurica, cappuccino, plimbari (in balerini, clar!) vantul usor racoritor binevenit la temperaturile ce vor urma, privelisti splendide si cateva informatii in plus. Relaxare, relaxare, relaxare. Ca sa nu mai spun ca in prima saptamana de vacanta ai restrictie. Nu ma suni mai devreme de doua p.m. clar! 
Incep sa aberez despre vara, dar na, este luna aprilie, mult timp nu mai este. Ah si poate vara asta invat si eu intr-un sfarsit sa merg pe bicicleta. Trebuie! "Hai Iri sa ne plimbat cu bicicletele in Izvor!" "Eu nu stiu sa merg pe bicicleta .." Imi voi aduna mult curaj pana atunci.
See you later. Peace and love.
Louis Armstrong - what a wonderful world

She said that's ok, Hey baby do what you want!

 De aproape o ora ascult melodii la pian si saxofon. Este ceva special. Atat de placut. Doamne, sunt asa relaxata si bine dispusa. Nu stiu daca am vreun motiv, pur si simplu sunt foarte calma. Sper sa fiu asa toata ziua. Eh si ce zi frumoasa de duminica. Mi-am permis sa dorm mai mult. 10 jumate, hihi. Apoi cu cico rico rece cu eugenii si miros de cocos. Totusi nu stiu ce sa mai fac si azi. Poate un film, sau poate ies cu Ioana sa rontaim ceva si sa mai povestim. Cu toate ca mi-as putea strica starea de spirit, ieri ar fi trebuit sa ies sa aleg cu Diana (Georgiana) in Izvor. Ca de obicei, a facut crize cand am anulat. Bine scumpo, stiu ca e vina mea. Deja ma obosesc toate astea. Interesant faptul ca pot continua`And i don't care what you say, I want to go too far. Dirty Diana,no..` Tot te iubesc. Eh, dar sa lasam cele rele cu cele rele si sa trecem la cele bune, cum ar fi tortul facut de mami. Ce-mi face ea mie cand trebuie sa tii post! Heyy, vine Pastele. Chiar am achizitionat o felicitare facuta manual, cu un iepuras si un ou sclipicios. Si marti este ziua Ioanei >:D< Love you babyy :* ♥ :*

Gosh, am ras ieri pana m-a durut burta. Mai intai la Magicienii din Waverly Place (nu ma apuc sa povestesc faza. Am sunat-o pe Rafaela si i-am ras in telefon cam doua ore. Mai apoi a spus ca am innebunit) . Iar seara la filmul A Space Tracesty. Cum sa nu razi cand este vorba de Leslie Nielsen? God bless you, master. Foarte amuzant filmul.
See you later. Peace and Love.


Kenny G - The Moment MP3 Download

Beautiful

Buna straine. Uite, ploua cu soare. Nu, nu este ultima prognoza meteo din Bucuresti, care apropo este destul de linistit azi. Este doar un mesaj trimis vara trecuta, in timp ce ma relaxam cu Georgi pe o paturica in fata blocului ei. Mi-e un piculet dor. Dar timpul trece repede si cat ai bate din palme vine si vara, vacanta, caldura, sucurile reci, plimbarile cu rolele, dormitul la Ioana, care apropo in cateva zile implineste varsta perfecta. 17! Nu este nici prea mica, suna bine, nici prea mare. C'mon, apoi faci 18 esti mai responsabila, libera iar peste alti doi ani babă! Joke, hihi. Ah, vreau sa rad. Am pofta. Fraguta cu ciocolata si cu frisca amestecata si vanilie, zmeurica.
*
Am vizionat si Burlesque cu doua zile in urma. Este super. Cher, cel putin a stralucit ca intotdeauna. Hey, un fursec? Stii unde-l gasesti. Omg, cam frumusel asa si Jack (Cam Gigandet). 
Ieri am stat vreo patru ore urmarind ambele concerte ale lui Mike la Bucuresti. Minunate momente! I love you Romania! Omg  Asta chiar m-a inveselit. 
Din nou Frumoasa si Bestia pe Disney. Cat imi place. Heyy este sambata. Ce film mai vedem azi? Uh, Georgi e in excursie. Il voi viziona singura. Nu-i nimic, am timp pentru cel pe care am vrut sa-l vad ieri. Oricum, nu i-ar fi placut. Dar iti multumesc ca imi povestesti totul scumpo >:D< I love you :*
Merg sa-mi duc teancul de servetele folosite la gunoi. Peace and love
P.S. "Beautiful" pentru ca melodia lui Eminem ce mi se potriveste este aceasta.
si din nou P.S. alte rezultate interesante
What mysthical creature is your soul?
MERMAID. You are beautiful, Inside and out. Your soul is gentle and caring in nature and softt and elegant over all.
Which type of flower are you?
Casablanca LilyThis flower is the purest of pure. Its colour is white. This flower symbolizes virginity; purity; majesty; it's heavenly to be with you. Its flawless white colour is gorgeous and representative of your ever-present glow of kindness that you share with the world around you. You emit light without even trying, which is why your flower colour is white. Continue being so kind. Nothing you do goes unnoticed. You are a treasure to this world.
What decade do you belong in?
The 1950's. You are All-American. Happy family, great car, awesome friends, and a cutie on your arm. You enjoy the simple life, and simply having a good time.

VIZITATORI