Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Sunday cocktail




Aloha Primavara  Prajituri Louie? Iti strici pofta de mancare! Hihi, ce dimineata. M-am trezit la 7. Uf, nu-i mare lucru. Ah, dar ce caldut e! Primavra asa cum trebuie.  Cred ca am sa cobor pana jos sa-mi iau niste ghiocei. Dar inainte, sa mananc ceva, sa-mi fac un ceai, sa fac un dus si, poate sa mai caut un film sa ma uit dupa. E o mica problemuta. Trec pe langa fast food si ma cam tenteaza.
Aseara m-am delectat cu un filmult alaturi de Georgiana. Ah, a fost frumos. Si ne-am amuzat ca intotdeauna. (Evident, m-a si enervat, ca si cum nu se simte bine daca nu tipa putin!) Hey ne-am simtit bine. Iar iubirea noastra e mai tare decat haleala primita la popota. Mai puternica decat dinamita din bomba atomica, mai profunda decat orice latrina. Si cireasa de pe gunoi: Iubirea mea e ca un izvoir de munte, curgand spre tine, lacul meu :))
Am fost foarte feng shui; de fapt, am adoptat o pozitie foarte feng shui. Omg, vai de spatele nostru. Uh si avem o noua melodia a nostra. Change your heart, Look around you, Change your heart it will astound you. Superba melodia. Love you sweetheart :-*
Okay, a trecut ceva timp. Timp pe care l-am umplut cu niste cico de visine, chec, ceva muzica si niste desene inainte de pranzic. Mai exact: trei episoade din Copiii De La 402, patru episoade din Viata cu Louie, un episod cu Ce-i cu Andy, Frumoasa adormita, Cenusareasa si Mica sirena(despre care mi s-a spus ca nu e varianta buna si nu am vizionat ultimele 20 de minutele, ups). O zi plina de soase. Foarte tare, frate :>
Bine, cu exceptia faptului ca am un par in cap, parca as fi Cruella. Eh si e cam devreme, dar nu am ce sa mai fac, iar un somnic mai lung nu e ceva rau.  
See you later. Peace and love baby. 
p.s. God bless Japan

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI