Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Aloha martisor

Heyy heyy prima zi de primavara  Si a nins! Mi-am pus un martisor, sper sa reziste, oricum am avut niste probleme cu nodurile. Se largeau. Si am mancat o gramada de bombonele (am fost ascultata, au adus) dupa care m-a durut burta. Auzi tu, `sa vad daca poti sa-o mananci pe toata acum!` Of course, dar pe urma cine avea stari de voma? Tu si bomboanele tale After Eight :) Apoi o durere infernala de cap. Vaai, incredibil de puternica. Noroc cu antinevralgicul Georgianei. Un sandvisel la metrou, ca na, ne mai respectam si noi din cand in cand. 
(Adica impreuna, ca eu ma cam respect in fiecare zi de o luna incoace)
Heyy 11:11 hihiiii .
Azi, in drum spre Georgi am vazut la coltul strazii un soricel cam zgribulit. Prima reactia a fost frica (sa nu se urce pe piciorul meu) dar apoi am observat ca e inghetat de frig si mi s-a facut mila de micut. Cu greu am mers mai departe. Ma intorceam, iar el era tot acolo, uh. Apoi, simpatica de Zizi, pisica sora-mii, mi-a bagat ghiarele in burta. Omg! Am si video.  Chiar daca, intentia mea era s-o filmez cum imi da cu coada pe fata. Este iremediabila mata asta. Nu sta deloc s-o mangai. E stricata! :))
Eh, o zi cam obisnuita, parul nu a stat cum am vrut eu, frigul m-a nenorocit, iar vantul de la cladirea de sticla m-a distrus "psihologic" . De fapt, ma distruge psihologic in fiecare zi. Dar am primit martisoare, deci inapoi la o zi echilibrata.
Apoi, acest minunat televizor, m-a amuzat foarte mult. Si-a facut treaba,nu? Uăăău, stai asa, pune pe pauza. Sa schimb pe alt program. Bun, sfantul Disney. 
Ah, trebuie sa mai desenez si eu. Tot spun ca am chef, dar mi-e lene. Ce-i asta? Nebunie, iti spun! Dar cineva imun la gravitatie, m-a facut mai demult sa ma intreb, incotro ma intorc. Deci uite-ma aici, ascultand radio-ul si band Coca Cola. Gloantele zburau..bombele explodau, camaradul Peterson pierde un picior! (Nu al lui, fireste!):)))
Aloha

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI