Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Monday Cocktail



Ah, nesuferitele zile de luni. Bine ca a trecut repejor. Cu multa plictiseala, multa pofta de ras, o cafeluta decofeinizata la sor-mea si fuga dupa martisoare. Heyy maine este 1 Martie. In sfarsit, primavara! Si totusi, primavara cu -9°C. Urat asa. Eh, vine ea caldura. 
Cause what you don't understand is I’d catch a grenade for ya. Throw my hand on a blade for ya. Iii inca o melodie super. Hihiii Bruno Mars.

Zilele trec asa repede, sau poate sunt eu prea obosita, dar nu am facut mare lucru in ultimele doua saptamani.  Oky, sa lasam cele rele cu cele rele si sa trecem la cele bune. Cum ar fi, dupa amiaza de sambata pe care am petrecut-o cu draguta de Georgiana, trei ore consecutive intr-un fotoliu de o persoana, alaturi de filmul Meet Joe Black cu adorabilul de Brad Pitt.
Niste ceiut, biscuitei, ca intotdeauna. Adica asa cum trebuie. Ah, cum se fac 15 grade iesim la gratar! Nu mai suport frigul asta. Azi mi-a degerat patru degete! Fireste au crescut la loc. Trei luni intregi nu ne-am hranit decat cu zapada si iar zapada! Uneori, in vacanta si de sarbatori cu mocirla, dar cu masura! Pai atunci era frumos. Nu in martie. Ah, ne strica babele :))
Azi am aflat ca nu numai eu ma uit la desene. Si colegii mei sunt mari amatori. Copile, o stii pe Hannah Montana? =))
Ah, dar Brad Pitt a facut deliciul. Si Leonardo, bineinteles. Oh la laa ♥ 
Am urmarit cu placere filmul Omul cu masca de fier, chiar daca nu am dat de la inceput pentru ca l-am gasit din greseala pe tvr1 in timp ce butonam tv-un un cautarea a ceva interesant, chiar daca era duminica si urma sa ma trezesc de dimi, chiar daca nu stiam cum se numeste, chiar daca la inceput nu mi se parea interesant. Doar pentru ca l-am vazut pe Leo. Pana la urma mi-a placut. 

1 comentarii:

Buna,

Te invit sa urmaresti blogul organizatiei ecologice Mare Nostrum. Noi luptam pentru conservarea si salvarea mediului. Cu cat suntem mai multi, cu atat mai bine.

Te asteptam!

 

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI