Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Love the stars too fondly to fear the night

I don`t really care about much, but when i do, i tend to care a little too much.

Aloha. Ce bine. In sfarsit, este weekend. Chiar m-a obosit saptamana asta. Dupa o mica vacanta in care m-am trezit la 11, e un cosmar sa ma trezesti dimineata devreme. Oricum, nu ma plang. E mai bine dimineata.
Sunt aici de aproximativ o ora si am inceput sa ma simt mai bine. In compania unei cani cu cappuccino (fara biscuitei; tocmai ce am aflat ca ingrasa mai mult decat o felie de tort!) si superbele melodii ale lui Mike, care ma fac sa ma gandesc la prieteni, momente speciale si ego. Love you Angel. What if i can`t forget you? Sper sa nu deranjez pe cineva, atunci cand mi se umple inima de desfatare si mai fredonez cate un vers. 
"Helpless and hopeless, that`s how i`m feel inside, nothing`s real, but all is possible if God is on my side." Ah, de ce imi place atat de mult? 
Hihi. Am mai facut o plimbarica pana la tara. Una scurta. Dar ma bucur si de atat. In drum spre Smardan am atipit. M-am trezit cu un apus minunat, in culori pale de iarna. Dar in drumul spre Bucureti am stat in fata, am privit asfaltul ce se intindea la infinit si doar vreo patru-cinci masini ce au trecut pe langa noi. Acesta era denivelat, ici colo cateva gropi mici, de-o parte si de alta, multi plopi aliniati, parca duceau nicaieri. Iar acolo multe lumini colorate. Era orasul. Unul micut, Urziceni.
Bineinteles, tata a gresit straduta si ne-am mai plimbat putin prin Bucuresti. "Stii unde suntem aici? In Pipera" si la aproximativ 100 de metrii "aa, uite ma ca am iesit pe Barbu Vacarescu" sau cum i-a spus el "Vacareasca" :))
*
Heyy, inca sunt aici. Decat melodiile nu mai sunt aceleasi. Momentan ascult song for a stormy night. Ups, s-a schimbat. Sexual healing
A inceput sa ma doara capul, am stari de ameteala si frisoane. La naiba, Rafaela, mi-ai dat raceala! Si totusi, ma bucur ca am ramas dupa scoala la Dristor sa crosetam saptamana asta >:D<
Pe la patru m-a vizitat Georgiana. Ii era dor de mine. Si foame. Am discutat si noi, ca fetele. Chiar imi era dor. Dar vai, am uitat ca trebuia sa merg si eu la ea pe la 7. Hihiii
Oh, ca sa nu mai spun cat m-a putut enerva o anume profa. Cum domnule sa stie de unu ca a fost model si de simpatica de mine, ca am un picut de talent la desen nu? Foarte urat! Eh, ca de obicei m-a inveselit Rafy, cand mi-a propus niste `munci` . Si avem bani de nas!! ;;)
Apoi mi-a mai explicat Alex cate ceva despre masini. Am inteles ca acest carborator "face bine. Da combinatia perfecta de aer si benzina."
Oky, promit una mai frumoasa, acum stau ca pixul aici si nu ma simt bine. Plus ca mi s-a dus toata inspiratia de cand am lenevit putin pe fotoliu.
Peace and Love. Sweet dreams.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI