Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Let me speak for a minute. Or two, or three.

Aloha, lume. Ah, nu pot sa cred ca este duminica. De ce? A trecut prea repede vacanta asta. La naiba.  Tot ce este frumos, trebuie sa dispara? Eh, privind partea buna, timpul trece repede cand inveti de dimineata. In cateva clipe te trezesti ca este ora 12 si mai am doua ore de curs (sau  in cazul meu una, care inca am orarul de iarna) Hihi. Doar trezitul de dimineata te omoara cu zilele! "Hey, Irina, e 5 dimineata!!" Vai, ai invatat si tu sa citesti ceasul! Si la plecare, ii saluti pe toti. La revedere,vecini! Ramaneti cu bine! Eh, viata e scurta, trebuie sa radem, domnule .
Am petrecut o seara frumoasa cu Georgiana (Suzi) . Ca tot mi-a adus aminte de acest apelativ. De pe vremea cand ea imi spunea Tiffany. Little Tiffany. De data asta nu spun vremuri bune. Stim noi de ce Suzi. De fapt, daca nu ar fi fost, nu am mai avea de ce sa radem acum. 
Cu biscuitei Pepito, un cico caldut, napolitane cu crema de vanilie si curentul oprit. Deci am stat cu lumanarile pe masa. Am ras, i-am ondulat parul si ne-am povestit experientele. Hehee
Nu pot sa cred cat de mult imi place melodia fashion a lui GaGa :D
Imi lipseste timpul liber. Acela ce vreo trei luni. Hai cu vara aia! 
In curand trebuie sa ma bag in pat. E tarzior. Na, maine la liceu. Hehee 10:10 :>
*

Oare de ce imi place o melodie atat de mult incat o ascult pana ma plictisesc de ea? Dubios. Ma gandeam sa ma uit la un film, dar o las pe asta data. Maine e tot iarna. Eh, sa fim seriosi. Este februarie. Trece repede. Mai sunt patru luni de scoala. Pe de-o parte mult, pe alta putin. Oare cum se simt cei din clasa a 12? C'mon man! Chiar am vorbit in mai mult de doua randuri despre scoala? Cred ca o iau razna. Si inca geva? De ce imi plac atat de multi biscuitii ca as manca pana plesnesc? Mister total :))
Ma relaxez cu ceva muzicuta si apoi in pat, la un desen, doua si apoi somn pana la 5:45. 
Pentru numele lui Dumnezeu, daca-l aflu pe ala care bate cu pumnii-n pereti la ora asta, o sa-l strang de gat! Sau.. il invit la cina. Bine, bine, la o gustarica. Hihiii.
Well, see you later. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI