Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Ego so big, you must admit I got every reason to feel like I'm that person

Hakuna Matata. Ce cuvant minunat. Hakuna Matata, nu fi suparat. Si sa nu-ti pese, fara griji sa traiesti! N-ai probleme zau, ai drumul tau!
Pai nu? Hai frate sa simtim si noi viata. Atingerea vantului, sa alergam pe plaja pe nisipul umed, sau pe o pajiste intinsa plina de iarba fina si rece. Fara flori, sa nu le calcam. Hai sa ascultam aceeasi melodie pana ne sar capacele. Uita de tot. Relax! Take it easy!
Ce bine te simti dupa ce iti petreci cateva ore cu o prietena, un film, multe gustarele, cico, cappuccino, some beer si sandvisuri. Iti atinge inima. Hai cu vara aia! It's like a song that i heard when i was a little kid but forgot i knew until i heard it again.
Cand am sa-l las liber, am sa-ti comunic. Am sa-ti mai spun si ce-am simtit si cum a fost. Si daca e bine sa-l eliberezi si tu. Si cum ai sa vezi totul atunci. Daca te aude cineva? Inchide ochii si relaxeaza-te. Hai sa bem ceva suc proaspat de portocale pe o bancuta langa mal. De fapt hai mai departe, sa stam cu picioarele in apa. Invata-ma ceva nou. Poate o sa-mi placa si am sa-ti spun amice. Stii ceva, hai sa nu ne trezim cateva ore. Doar taci un pic si apoi mai pune o data Use Somebody(Kings Of Leon). Sau N-am stiut(Holograf). Sa plangem de fericire pentru ca o avem. Sa mergem in locul unde visam. Ai idee cat de mare e? Sau unde e? E chiar in fata ta. Nu-l poti vedea. Doar el poate, iar tu sa-i dai voie. Hai sa te invat. Inchide ochii, respira. Ia mult aer de-odata si da-l afara incet. Lasa capul pe spate si pune-ti culoarea preferata peste tot. Pune-o pe pereti, pune-o pe usa, pe masina de spalat si pe oglinda. Pune alte ganduri deoparte. Sunt cateva minute ce-ti apartin numai tie. Fa ceva frumos. Mai canta-mi la pian, mi-e dor. Mai deseneaza ceva, esti minunata. Mananca, viseaza, iubeste, alearga, inoata, citeste, condu, dormi, gateste, asculta orice sunet, priveste tot, vezi frumosul in orice, iar daca iti place, contempleaza-l cat vrei tu de mult. Heyy, acum poti deschide ochii. Vezi! Fericirea e chiar in fata ta. Iar el, este sufletul tau.
*
Mi s-a cam facut somn. Am blocat winamp-ul pe Freddie Mercury pentru ceva inspiratie si o senzatie placuta. Am mancat ceva, nu-mi mai este foame. Am niste Cola langa mine si mi-am facut si unghiile. Rosii, hihi. O groaza de chestii de rontait ramase de mai devreme. Le las pe alta data. Am un pat de facut, pe Brandy si Mustacila la tv. Si un somn puternic. Ioana? Te iubesc si sunt mandra ca facem zece ani de cand ne-am cunoscut >:D< Stii ca ma laud de cate ori am ocazia cu asta. Georgiana? Aproape patru ani >:D< Sora urs, chiar daca ai uitat de Sfintele Copite si nu mi-ai dat bombonica, still i love you. Gata, la culcare acum. Oricum, imi sunt dragi toate persoanele pe umerii carora am pus capul si le-am ascultat peripetiile teribile, chiar daca am si adormit.
Aloha 

Freddie Mercury - In My Defence
 
 Asculta  mai multe  audio   diverse

2 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI