Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Sunday cocktail

No more champagne, and the fireworks are through
Here we are, me and you Feeling lost and feeling blue
It's the end of the party .
Okay, am terminat cu toate. Am asteptat atata timp aceste doua zile, iar acum sunt aici 1.1.11, cu o bombonica, cico si Scooby Doo, asteptand niste poze, domnule. Ca asta a mai ramas de facut. nu? Ah, si sa-mi intalnesc dragutele prietene, sa le spun si lor la multi ani. Heyy la multi ani Suzi, Irma, Georgi, Diana, Polly, Rafaela, Alex, Alexxy and everybody else >:D< Ce imi era lese sa o iau de la inceput, dar ce repulsie voi avea cand am sa reiau drumul scolii. Stai ca m-am exprimat gresit. Doar pentru anumite persoane de acolo.
Eh, sa ma bucur in continuare de cele trei zile de relaxare ramase. 
Sa-ti spun o poveste. Ma asculti? Am dormit cam sase ore, maxim (am spus) si ma bucur ca m-am `descarcat` la concert si nu am tinut in mine ca sa-mi stric toata seara. Apoi am mai ascultat doua melodii ale celor de la Vama si am plecat acasa ca amortisem de la frig si imi inghetau lacrimile. Oky, i-am mai pupat o data pe toti si am fugit spre Romana. Imi venea sa imping metroul ca sa ajungem mai repede. Eram nervoasa iar Georgi radeam de mine, atmosfera perfecta. "Ne prinde miezul noptii in metrou!!!!"
Si fugi pe strazi spre Caderea Bastiliei. Evident cu telefonul in mana "este si 59, este si 59!!" Apoi zgomot cat cuprinde, artificii, Georgi? E miezul noptii..! Deci nu am reusit dar am fost cu ea>:D< Si nici artificiile nu le-am ratat. 
Pe scurt, ce am crezut eu ca va fi si ce a fost, complet diferit! Hihii>:D<
Ah, sunt atat de plictisita ca ma simt mai joc decat papuceii mei albastrii. Cred ca au trecut vreo doua ore de cand ascult aceeasi melodie. 
Uf, ce sa mai faaac? Damn it. Ma duc dupa niste biscuitei.  See you later.
p.s. FOR A YEAR FOR A TIME FOR A LITTLE WHILE!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI