Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Let's drink coffee in teacups

Salutare >:D< Uh, timpul asta trece si se duce si zboasa. 2011? Asa repede? Of! Si mare lucru nu am facut. Serios. Am acelasi program, prietene bune, ascult aceeasi muzica, sunt aceeasi persoana (imbatranesc pe zi ce trece, dar sariram pete chesta!) Oricum, momentan, nu am de ce sa ma ingrijorez. Hehe. Verde si mereu tanara! Da,da,da!
Okay, ieri am fost cu scumpica de Ioana prin Cismigiu si ne-am plimbat pana am inghetat de frig. Si am povestit, am facut cateva poze. Vedeta: un catelus maidanez ud, dulceee. Ce mai statea la poze, dragalasul. Evident, mi s-a facut si foame, ne-am cumparat niste cozonacel si turta dulce. Bine, sa nu vorbim despre acea turta dulce pe care am lasat-o pe banca, pentru ca era tare si fata gust! Eh si dupa o tura de parc, de ce anume ne-am dat noi seama? Nu am fost la patinoar, frate! De un an de zile! Eh, erau planuri pentru azi, dar na, oboseala e mare. Oh, oare am spus ca dupa patru luni am pus si eu mana pe un creion si am desenat ceva? Ma gandeam ca n-am sa mai stiu nimic, dar, ce crezi? Perfect! Bine, exagerez. Doar exceptional.
*
Zilele astea, adica ieri, am vizionat Ice age Dawn of the dinosaurs, in romana si e tare fain. Chiar vorbeam si cu Ioana si mi-a aprobat cele spune. Atunci cand vorbesti romana, suna minunat dace ceea ce spui vine din suflet. Este atat de pasionala, incat ti se pare ca spui prea multe printr-un `te iubesc`. Serios, e enorm! Preferi sa spui je t`aime, i love you, dar nu te iubesc. Mai asteapta, va veni si ziua in care-ti voi spune, dar azi nu. Ne vedem joi!!! Hihi.
Sau poti fi foarte amuzant. Asta iese si mai bine. Iar daca stii sa vorbesti ii rupi pe toti! Eu una abia ma mai opream din ras la Nea Marin miliardar.  
*
Am spus ca ma bag si eu putin in pat, dar ce pot? Computerul asta e de groaza! Ore in sir imi pierd in fata lui. Dar cei ca mine ne documentan! Filme, poze pentru schite, melodii, alte concerte, carti cu vampiri, ne mai verificam mail-urile, fii sau fi, diacritice (ca ne mai trebuie din cand in cand) alte bloguri, facebook (doar e in mare voga). Ups, am cam facut reclama.
Azi am incercat sa vad cat de mult pot sa merg pe gheata si evident, sa ma sustina. Mda, mi-a fost frica. 
Tocmai ce am revazut un filmulet cu un frantuz. Deci mosul ala e super. Parce que, parce que, le marche de Unirii c'est un memorandum de la reunion de...tous les Roumains! 
Esti extraordinar! Imi place de tine. I kiss you, mă! =))
p.s. Draga Georgiana, ramai datoare cu un suculete! Hihii >:D<

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI