Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Un fel de-a mai lungi, cea mai frumoasa zi

Neata straine. Uite, ce vreme rece. Ploua, bate vantul si in dimineata asta am gasit turturi la geam. Ah, am avut o ultima seara de noiembrie superba. Am vizitat-o pe Georgiana la insistentele ei si ma bucur ca nu am refuzat-o. Pai da, era frig, ploua si era bezna. Vai, ce spun, in minunatul meu oras intesat la orice pas cu felinare nu e niciodata bezna. Sper ca nu sunt singura care spune ca e minunat. Serios, iesi pe balcon, deschide geamul, respira, apoi deschide ochii si priveste totul. Luminile, vechea arhitectura imbinata cu cele mai contemporane proiecte, chiar si graba celorlalti, il caracterizeaza si-i mentin frumusetea. Gata, relaxeaza-te :)
Ah, sunt atat de armonizata cu vremea incat ma simt adancita in melancolie ca as dormii toata ziua. Si ma gandesc ca mai aveam lucruri de spus zilele astea,dar le-am mai scris de atatea ori incat ar fi fost cel putin utopic sa nu le fac. Dar asta imi place, deci, da domnule, am vizionat un film cu draguta mea Ioana, respectiv Mirrors 2. 
Am mai vizionat niste episoade din Povestiri din cripta in romana, pe care mi le-a pus la dispozitie Alex. Dar tot am impresia ca nu sunt aceleasi voci.
Iar in noaptea de vineri spre superba sambata am dormit doisprezece ore. Cel mai lung somn pe care l-am avut. Dar eram foarte obosita. Partea urata a fost ca m-am trezit la prima ora, respectiv 05:30 si nu mai adormeam. Hihi. Nu-i nimic. Lenevitul in pat e placere pura.

Momentan sunt in compania melodiei `she's like the wind`  si a unei inghetate. Bine, bine. Si biscuitei, ciocolata, ceiut si foarte multa pofta de somn. Cred ca imi voi lua un film, sau, il vad tot pe net, si ma voi relaxa. Apropo, ieri am vazut doua filme. Nu ma intreba cum se numesc, ca nu-mi aduc aminte. Oricum, mare greseala am facut cand mi-am adus mancare la cel cu extraterestrul. Nastyyy!
Eh, nu ma mai intind mult (nu de alta, dar am o prajiturica pufoasa cu visine care ma asteapta) asa ca La multi ani, Romania! Esti o splendoare radiind de mandrie. Poate esti razbunarea unui inger, sau doar dorinta si victoria oamenilor care te-au intregit. Nu stiu. Oricum, te pup ma. Pace :)

DAVE STEWARD & CANDY DULFER - LILI WAS HERE
   
  Asculta  mai multe  audio   diverse

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI