Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Hakuna Matata

Heyy zapadaaa>:d< In sfarsit ningeee. Si ninge asa frumos cu fulgi mari si pufosi. Trebuie sa-mi fac un ceai si evident, sa imi aduc si niste biscuitei ca na, fara ei nu are acelasi gust. Hihi. Azi am inghetat. Cum de altfel, inghet de cateva zile incoace, dar cand vad toata zapada asternuta, uit de el si intru sa las cativa pasi si un micut `let it snow` pe vreun parbriz pana imi ingheata mana. Iii si sclipeste. E superb afara si mi-au pus luminite pe bulevard! Si beculete pe braduti. As spune ca sunt fericita, dar nu sunt.  Sunt plictisita si obosita. Okay si fericita. Oricum a fost o zi draguta, in care am ras cu trei colegi, mai ceva ca la Madagascar. I liked it. 
Vreau sa fac ingeri in zapada, dar momentan nu am cu cine si nici foarte multa zapada nu este. Nu-i o problema, maine merg la tara si fac cati vreau! Pana amortesc. Apoi fug in casa, la caldurica, cu un vin fiert cu scortisoara si gata. Ah, ascult magic fm si tin tv-ul deschis ca mi-e putin frica. Imi fac bagajele si ma bag in pat.
Rasfoiam niste poze, iar intr-una am vazut un mc puisor; ah ce poftaaa, iar Alex nu ma ajuta deloc. Dar pana la cel mai apropiat Mc, e o statie de metrou si alte trei cu autobuzul. Sau mai multe. Ce crezi? Nu ma complic. Si apoi, cine sa iasa pe vremea asta afara?  
Ei bine, eu. Uite, domnule ca tocmai m-am intors si sunt inghetata toata. (babe, my ass was really frozen) Plus ca mi s-a facut somn. Dar a fost super. Prima data am fost invitata afara, la o bataie cu bulgari si am acceptat. Dupa lugi lupse seculae cu propria vointa, m-am imbracat si am plecat. Pe langa asta, am adaugat si putin jogging, catarat pe casuta din parc (oky recunosc, mi-a fost frica si nu am trecut pe partea cealalta) apoi putin fotbal pe bulevardul batut de zapada si vant rece si `jogging` pana la fast food. Am facut si doi ingeri. Cand se pune zapada ca lumea, merg la Ioana si ne dam cu sania! ;;)
Vai, sunt foarte obosita, dar dupa ce m-am intors, sunt si energica. Mai exact, mi se inchid ochii si totusi nu m-as culca. Nu mai am baterie la niciun telefon si cred ca maine le inchid. De fapt sunt singura. Deci in weekend-ul asta sunt surda, n-aud nimic! Ma duc sa asist la taierea porcului :))
Well, well, atmosfera e minunata, mi-am facut bradutul si sclipeste! Am luminite, afara ninge si tocmai a inceput driving home for Christmas, a minunatului Chris Rea. 
So remember good times, our old friends Timon and Pumbaa and say with me Hakuna Matata! Si sa nu-ti pese, fara griji sa traiesti!
Je t'embrasse etranger :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI