Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Friday cocktail

Iuhuuu :) Uite ce repede trece timpul, dragutule. Deja este decembrie. Am doar colinde in winamp si un ceiut fierbinte cu miere si lamaie langa mine. Si niste eugenii. Si suculet, ciocolata, biscuiti, prajiturele eh hai sa fim seriosi, doar a venit mos Nicolae! Hihii, imi vad luminitele sclipind. Sunt frumoase. Ieri am avut o stare foarte aiurea. Eram mai recalcitranta ca niciodata(sau aproape). Eh dar acum am scapat de stres iar peste doua saptamani vine si minunatul Craciun. Hey, Georgi, stii ce m-am gandit? Sa vii pana in fata blocului sa-mi vezi beculetele. Ca anul trecut. Si te servesc cu-n tiramisu.
Si daca tot am asa o stare buna, ma gandeam sa mai fac niste schite. Sunt trei luni de cand nu am mai facut ceva frumos. Dubios. In schimb am vazut multe filme. Dintre care doar doua mi s-au parut bune. 
Dar heyy azi a nins! Prima data anul asta. Cu fulgi maaari. 
Eh, maine e sambata. Somnic mai multicel (sper) si un filmulet inainte de cina. Am sa scriu mai multe. Este posibil ca duminica sa fac o plimbarica pe la tara sau Ploiesti. Cum vreti voi.
I just wanted to say LET IT SNOW, LET IT SNOW, LET IT SNOW. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI