Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

You've got a pretty, kinda dirty face.

Heyy Sweetie.
Uite, a trecut si Halloween`ul. Cu un filmulet, gustarele, mult suculet, ceai si o vizita facuta sora-mii pe neasteptate. Care s-a lasat cu multe momente comice si gris cu lapte (miere ca bonuuus) Sweet november. Don`t worry, abia vine mai repede Craciunul. Ah, nu mai am rabdare.  De cateva zile ascult 'driving home for Christmas' si multe alte melodii. Sunt fascinata de aceasta perioada. Este foarte relaxanta si oarecum frenetica. Chintesenta intregului an. (Bine, bine, ziua de patru septembrie la fel de importanta) Si sa fie zapada, turta dulce, ceai cu aroma de vanilie, si cadouri, bineinteles. Al doilea cel mai frumos cuvant. Imediat dupa mancare. 
(You know that i`m kidding, the most beautiful word is mom)
Iar momentele petrecute cu persoanele speciale oriunde iti gasesti loc in aceasta aglometatia contemporana, sunt indescriptibile, indelebile si-ti produc acea dorinta de a face sa se repete. 

Heey zi libera. Cat de dragut. Dar nu am facut nimic special. O zi ca oricare alta. De vreo patru ori m-am gandit sa-i spun Ioanei sa iesim maine, pentru ca am avut impresia ca azi e sambata. Da, sunt confuza. Tot pana la noua am dormit. Destul de mult dar asta pentru ca m-am tot trezit dimineata devreme, consecinta faptului ca se munceste pentru acest minunat bloc, locuit de senectute cam 70%. 
Ah, cate amintiri. Pentru cei ca mine, blocul 41 le aminteste de acea femeia care urla de fiecare data cand te apropiai la mai mult de cinci metrii de usa blocului `iasi imediat din gradina mea ca-mi calci florileeee!!` 
Ah, niciodata nu ezit sa ma mandresc cu aventurile copilariei mele. Cata modestie.  Sunt aici de cateva ore. Ba la tv, ba la computer. Nu am avut stare toata ziua. Plus ca nu m-am uitat in oglinda (Decat o data, cand m-am trezit) Daca de obicei imi place ce vad, ei bine, azi m-am ingrozit de felul in care imi sta parul. Am din nou o stare de oboseala si posacie. Ah, sper sa treaca repede, la fel ca ultima data cand am simtit-o.
Ok, ceva amuzant. Ma chinui de doua zile sa avansez pe stardoll. Pana la urma am sa ma enervez si am sa sterg tot.
Momentan vreau doar sa vina weekendul mai repede ca sa ies si eu ca tot omul la o portie de ras cu Georgiana. Si pe cine trebuie sa cert ca mi s-a racit ceaiul? Eh astept ziua de sambata, scumpo. Adierea usoara, plina de vibratii si noi doua razand de tot si toate. Cam multa nesimtire, dar pana la urma tot spunem `sa ne fie rusine` si continuam cu rasul :))
Eh, momente minunate ale vietii care te fac sa tipi de bucurie.
Gotta go. Pa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI